Városlista
2022. január 24, hétfő - Timót

Hírek

2020. Május 16. 09:10, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Négy tinédzser fiú rongált, betörték egy kamion szélvédőjét is

Négy tinédzser fiú rongált, betörték egy kamion szélvédőjét is

A nyomozók négy fiatalkorú fiút hallgattak ki gyanúsítottként, akik egy nap alatt Tokodaltárón két helyszínen is rongáltak.

A négy fiatalkorú fiú betörte egy tokodaltárói telephely előtt parkoló kamion szélvédőjét május 3-án délután. A telephely biztonsági kamerája felvételt készített az elkövetőkről. A dorogi rendőrök ez alapján, felhívás útján próbálták azonosítani a tetteseket, amely a közzétételt követően rövid időn belül eredményre is vezetett. A négy fiatalkorút pénteken állították elő a Dorogi Rendőrkapitányságra a helyi nyomozók - közölte a remdőrség.

Nem ez volt az egyetlen bűncselekmény, amit a fiatalok aznap elkövettek. A kamion megrongálását követően egy tokodaltárói gyárhoz mentek, ahol a fészerben lévő poroltókból kifújták azok tartalmát, majd betörték az egyik épület több ablakát.

A 14, két 15 és 16 éves fiút a nyomozók rongálás vétség, rongálás bűntett és csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki.

Kapcsolódó cikk:

Szomorú rongálás történt Esztergomban

Korábbi cikkek:

Letartóztatták a szomszédját bántalmazó fiatalt

Lelocsolta gázolajjal majd fel akarta gyújtani ismerősét - Vádat emelnek

Térfigyelő kamerák buktatták le a fémtolvajt

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 24. 11:33, hétfő | Helyi

Megkezdődik a lakossági szennyvízelszállítások ellenőrzése

Polgármesteri rendelet alapján Esztergom közigazgatási területén belül a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz elszállítását kizárólagosan az önkormányzattal szerződésben álló közszolgáltató végezheti.

2022. Január 24. 11:01, hétfő | Helyi

Nyomozást indított a rendőrség a metróbaleset ügyében

Vasúti közlekedés gondatlan veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a rendőrség a Kőbánya-Kispest állomásnál szombatra virradóra történt metróbaleset ügyében.

2022. Január 23. 09:49, vasárnap | Helyi

KÓTA-díjat kapott az Esztergomi Szimfonikus Zenekar és Reményi László karmester

2022. január 22-én tartotta idei díjátadó ünnepségét a KÓTA - Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége - a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium Nagytermében. 14 kategóriában 37 díjazottat ismertek el.

2022. Január 21. 12:08, péntek | Helyi

Az esztergomi születésű Pónya Sára is indul Pekingben a februári téli olimpián

Alpesisíben Kékesi Márton és Tóth Zita, míg sífutásban Kónya Ádám és Pónya Sára indulhat a februári, pekingi téli olimpián.