Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Május 31. 11:19, hétfő | Helyi

Nem a tér dísze!

Nem a tér dísze!

Talán meglepő, de nem minden illik egy városképbe. Esztergom főterén például nem képez idilli összhangot a Szentháromság szobor, a Városháza barokk-stílusú épülete, valamint a többi épület egy méretes kutyagumival.

Ma reggel szerkesztőségünk kommentár nélkül kapott egy mobiltelefonnal készített fotót, amin jól kivehető, hogy a Széchenyi tér majdnem mértani közepén valaki ott hagyott egy tetemes ürüléket, mely valószínűsíthetően egy nagyobb testű kutyustól származik.

Amennyiben kistermetű volt az eb, úgy innen gratulálunk a teljesítményhez és kifejezzük abbéli reményünket, hogy a nagy teljesítmény ellenére rendben van az egészsége.

Azonban nem tudunk gratulálni a gazdának! El sem tudjuk képzelni, hogy egy ekkora „objektum” hogyan kerülhette el a figyelmét! Már ha elkerülte. Ekkora mennyiségű étkezési végtermék nem pottyan csak úgy ki laza séta, vagy könnyed farokcsóválás közben. Annak jele van, ha a kutya „valamire” készül. Felelős gazda nem hagyja hátra a kutyagumit. Nem csak egy forgalmas tér közepén, ahol emberek járnak, gyermekek játszanak, hanem egyéb közterületen sem. Kicsit sem normális, hogy ilyen történjen! Van erre a célra külön zacskó, de megteszi egy sima is, amivel haza lehet termelni azt, amibe senki sem szeretne belelépni. A kutya nem hibás! A gazdája viszont meggondolatlan és felelőtlen volt. Jó lenne a jövőben nem szembesülni ilyen, vagy ehhez hasonló látvánnyal.
Figyeljünk a kutyánkra, figyeljünk egymásra!

Fotó: olvasói

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.