Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. Március 12. 17:28, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - Fotó: Suzuki Pr

Nem akadályozza a gyártást a Suzukinál a koronavírus

Nem akadályozza a gyártást a Suzukinál a koronavírus

A japán vállalat esztergomi gyárában eddig nem tapasztaltak koronavírus-megbetegedést, Kínában pedig már újraindult a termelés – írta a hvg.hu csütörtökön.

Folyamatos a termelés az esztergomi gyárban a koronavírus nemzetközi terjedése ellenére is. Alkatrész-ellátási problémái nincsenek a gyárnak – nyilatkozta hvg.hu-nak Bonnár-Csonka Zsuzsanna a vállalat kommunikációs vezetője.

Hozzátéve, hogy Kínában újraindult a termelés és európai viszonylatban sem okozott idáig fennakadásokat a helyzet a beszállításban.

A lapnak kiemelte, a vállalat a munkavállalók védelme és a folyamatos termelés biztosítása érdekében márciustól törölt minden külföldi üzleti utat, illetve olyan találkozót, amelyben más országból érkező partner is érintett lenne. A külföldi üzleti partnerek sem léphetnek be a gyár területére, a belföldi partnerek pedig csak akkor, ha a látogatást megelőző két hétben nem jártak más országban. Erről nyilatkozniuk is kell.

Ezenfelül arra ösztönzi a vállalat a dolgozóit, hogy telefonon vagy online intézzék a megbeszéléseiket. A külföldön járt munkatársaknak pedig a hazaérkezésüket követően két héten át maszkot kellett viselniük.

Mindemellett eddig is lehetőséget biztosított a Suzuki kézfertőtlenítésre munkatársai számára, a jelen helyzetben pedig még több antibakteriális kézfertőtlenítőt helyeztek ki a gyár területén.

A teljes cikk ITT olvasható!

Újabb három koronavírus-fertőzöttet diagnosztizáltak Magyarországon

Négy magyar elhagyta a külföldi karantént

Több intézkedés lépett életbe a közlekedést érintően országszerte

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.