Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Június 06. 11:46, péntek | Helyi
Forrás: lvp

Nem hibáztat orvost az esztergomi kórház

Nem hibáztat orvost az esztergomi kórház

A rendőrségi nyomozás mellett belső vizsgálat is folyik a kórházban a legutóbbi haláleset miatt, de egyelőre az egészségügyi intézményben nem merült fel személyi felelősség, számolt be erről a Bors.

Összesen négy ügyben indult eljárás az esztergomi kórházban, melyekből egyet egy orvos elleni vádemeléssel zárt le a rendőrség.

A legutóbbi ügyben a nyomozók a tanúk meghallgatását végzik, a bevont szakértők véleményét követően pedig majd dönt a hatóság a gyanúsításról. Mint beszámoltunk róla, egy négygyermekes, 46 éves családanyát négy órán keresztül várakoztattak a kórház sürgősségi osztályán a közelmúltban, majd hazaküldték, az asszony pedig otthon meghalt.

Korábban Kanász Gábor főigazgató ezzel a halálesettel kapcsolatban kifejtette, hogy vizsgálat folyik az ügyben, de mint a megyei lapnak szűkszavúan elmondta, a sajnálatos halálesettel kapcsolatban részletes belső vizsgálat van folyamatban, de eddig személyi konzekvenciákat nem kellett levonni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.