Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

A rendőrségre március 15-én este érkezett a bejelentés, hogy az M1-es sztráda győri szakaszán, egy benzinkútról egy férfi tankolást követően fizetés nélkül hajtott el Budapest irányába. A Komárom-Esztergom vármegyei autópályás rendőrök kiszűrték a személygépkocsit a forgalomból. A megállítás nehézkesre sikeredett, mivel az ellenőrizni kívánt sofőr nem állt meg a rendőri jelzésnek, igyekezett többször a szolgálati kocsi mellett elhajtani, majd nagy sebességgel elhagyni az autópályát, azonban lesodródott az útról. A férfi kiugrott a járműből, majd futásnak eredt – bár sok esélye nem volt –, kollégáink hamar utolérték és elfogták. Kiderült menekülésének oka: a 47 éves férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt is pozitív lett.
Az egyenruhások előállították a budapesti lakost a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben engedély nélküli vezetés miatt gyorsított eljárást folytattak le. Továbbá gyanúsítotti kihallgatása sem maradhatott el kábítószer birtoklása végett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.