Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2013. November 12. 11:20, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Nem kapott alkoholt, ezért tört-zúzott – vádemelés előtt az esztergomi nő

Nem kapott alkoholt, ezért tört-zúzott – vádemelés előtt az esztergomi nő

Vádemelés vár arra a nőre, aki még a nyáron tombolt egy esztergomi vendéglátóhelyen. Nem kapott alkoholt ezért a pultos felé dobott egy üres poharat.

Egy üres italos pohár suhant el a pultos mellett és csapódott a háta mögött lévő üvegek és poharak közé még július 7-én. Az Esztergomban élő Sz. Betarix viselkedett mások számára megbotránkoztató módon egy helyi vendéglátóhelyen. A 42 éves asszony viselkedését és az általa okozott rongálási kárt nem tűrte szó nélkül a dolgozó. A rendőröket hívta segítségül. Az egyenruhások elfogták és előállították a nőt, aki gyanúsítotti kihallgatásakor elmondta, azért dobta el a poharat, mert nem kapott több alkoholt. Sz. Beatrix ellen – szabadlábon hagyása mellett – garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság, melyet vádemelési javaslattal küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.