Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Június 28. 09:16, péntek | Helyi
Forrás: KEMRFK

Nem lakhatott tovább a házban, ezért felgyújtotta

Nem lakhatott tovább a házban, ezért felgyújtotta

Nem akart kiköltözni, ezért felgyújtotta ismerőse mogyorósbányai házát az 52 éves G. Albert, aki ellen rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság.

A férfit szívességből engedte be a sértett mogyorósbányai házába 2012-ben. A tulajdonos szeretett volna visszaköltözni, ezért távozásra szólította fel a gyanúsítottat. A sértett három hónapot adott a kiköltözésre, de G. Albert nem csomagolt. Helyette még a zárat is lecserélte. A tulajdonos bírósághoz fordult. A taláros testület távozásra szólította fel a férfit, de ő a bíróság döntését is figyelmen kívül hagyta és tovább használta a házat 2012. október 8-ig. Akkor G. Albert benzint locsolt szét a lakásban és felgyújtotta. Az épületben keletkezett tüzet a tűzoltóknak sikerült megfékezniük, az ingatlanban azonban így is jelentős kár keletkezett. A rendőrség befejezte a G. Albert ellen folytatott büntetőeljárást és vádemelési javaslattal élt az ügyészség felé.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT