Városlista
2019. november 20, szerda - Jolán

Hírek

2013. Február 26. 08:24, kedd | Helyi
Forrás: lvp / sportcsarnok

Nem rozogák az 50 év feletti kupagyőztesek

Nem rozogák az 50 év feletti kupagyőztesek

Idén is megrendezte 50 év felettiek számára Rozoga Kupát az esztergomi sportcsarnok. A tornán vasárnap négy csapat mérkőzött meg, melyek közül a Kékek elnevezésű együttes nyert.

Tavaly az Esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnok hagyományt teremtett, amikor először megszervezték az úgynevezett Rozoga Kupát, 50 év feletti labdarúgók részére. A tornát idén is megrendezte a sportcsarnok, vasárnap pedig négy csapat mérkőzött meg a Rozoga trófeáért.

Osvald Zsolt főszervező kifejtette, hogy eredetileg hat csapat nevezett be, de az utolsó pillanatban kettő lemondta a részvételt, így négy alakulat játszott körmérkőzéses rendszerben.

„Érdekes, jó mérkőzéseket vívtak a „Rozogák” szinte az összes igen szoros eredménnyel zárult. Végeredményben a Kékek csapata nyert hibátlan teljesítménnyel, a tavalyi győztes Verőce lett a második. Dicséret illeti a Vasas Öregfiúk gárdáját a remek helytállásukért, hiszen ők voltak a legidősebbek, a Tanárok teljesítménye viszont csalódást okozott” – tette hozzá Osvald Zsolt.

Az eredményhirdetés után a sportcsarnok szervezői mindenkit meghívtak egy finom gulyásra, közben pedig a játékosok megbeszélték a mérkőzések tanulságait.VÉGEREDMÉNY

1. KÉKEK 9 pont
2. VERŐCE 6 p.
3. VASAS ÖREGFIÚK 3 p.
4. TANÁROK 0 p.
GÓLKIRÁLY: Plachi Pál (VERŐCE)

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 16:23, szerda | Helyi

Adventhez méltóbb programok és fényfestés – Változás a decemberi programsorozatban!

Óév búcsúztató tűzijáték helyett Széchenyi-téri fényfestés, az adventi időszakhoz és Esztergomhoz méltóbb decemberi programsorozat a főtéren - közölte közleményében a polgármesteri hivatal.

2019. November 20. 15:00, szerda | Helyi

Több utcában is ideiglenesen ingyenes a parkolás

Gran Parkoló Kft. szerdán közzétett felhívásában a parkolni szándékozók figyelmét hívta fel, hogy a belváros egyes utcáiban átmenetileg díjmentes a parkolás.

2019. November 20. 13:17, szerda | Helyi

Gesztus értékű lépéssel kezdte a parkolási gondok megoldását Hernádi Ádám

Lemondott privát polgármesteri parkolójáról Hernádi Ádám.

2019. November 20. 09:00, szerda | Helyi

Takarítónői állást kínál az esztergomi SPH

Takarítónői pozícióba munkatársat keres az esztergomi SPH Plusz Kft.