Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2013. Február 26. 08:24, kedd | Helyi
Forrás: lvp / sportcsarnok

Nem rozogák az 50 év feletti kupagyőztesek

Nem rozogák az 50 év feletti kupagyőztesek

Idén is megrendezte 50 év felettiek számára Rozoga Kupát az esztergomi sportcsarnok. A tornán vasárnap négy csapat mérkőzött meg, melyek közül a Kékek elnevezésű együttes nyert.

Tavaly az Esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnok hagyományt teremtett, amikor először megszervezték az úgynevezett Rozoga Kupát, 50 év feletti labdarúgók részére. A tornát idén is megrendezte a sportcsarnok, vasárnap pedig négy csapat mérkőzött meg a Rozoga trófeáért.

Osvald Zsolt főszervező kifejtette, hogy eredetileg hat csapat nevezett be, de az utolsó pillanatban kettő lemondta a részvételt, így négy alakulat játszott körmérkőzéses rendszerben.

„Érdekes, jó mérkőzéseket vívtak a „Rozogák” szinte az összes igen szoros eredménnyel zárult. Végeredményben a Kékek csapata nyert hibátlan teljesítménnyel, a tavalyi győztes Verőce lett a második. Dicséret illeti a Vasas Öregfiúk gárdáját a remek helytállásukért, hiszen ők voltak a legidősebbek, a Tanárok teljesítménye viszont csalódást okozott” – tette hozzá Osvald Zsolt.

Az eredményhirdetés után a sportcsarnok szervezői mindenkit meghívtak egy finom gulyásra, közben pedig a játékosok megbeszélték a mérkőzések tanulságait.VÉGEREDMÉNY

1. KÉKEK 9 pont
2. VERŐCE 6 p.
3. VASAS ÖREGFIÚK 3 p.
4. TANÁROK 0 p.
GÓLKIRÁLY: Plachi Pál (VERŐCE)Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 10:18, péntek | Helyi

Körözött zaklatót fogtak el Esztergomban

Igazoltatás során derült ki, hogy elfogatóparancs van kiadva ellene.

2020. Július 10. 09:32, péntek | Helyi

Rázárta a tolvajra az ajtót a bolti eladó

Az Esztergomi Járási Ügyészség lopás miatt emelt vádat egy nővel szemben, akit a bolti eladó a bejárati ajtó bezárásával azért tartott vissza a helyszínen, mert mobiltelefonokat rejtett a kabátjába.

2020. Július 10. 05:00, péntek | Helyi

Idősbarát Önkormányzat Díjat alapított a megyei Idősügyi Tanács

Az idős lakosságot aktívan segítő, jó gyakorlatokkal példát mutató kis- és középtelepülések önkormányzatait kívánja elismerni, díjjal jutalmazni a Komárom-Esztergom Megyei Idősügyi Tanács,

2020. Július 09. 14:02, csütörtök | Helyi

Tóth Vera Együtt mEgyünk - Kiskoncert és nagy borélmény Esztergomban

Tóth Vera és Quartet-je lélegzetelállító koncertje borkóstolóval vagy egy ötfogásos borvacsorával, melyet PalKonyha, Panzió, Speizzel álmodott meg az esztergomi Rózsakert Étterem.