Városlista
2021. január 24, vasárnap - Timót

Hírek

2021. Január 07. 14:00, csütörtök | PR

Nem vagy biztos a nyelvtudásodban? Csinálj próbanyelvvizsgát fillérekért!

Nem vagy biztos a nyelvtudásodban? Csinálj próbanyelvvizsgát fillérekért!

A középfokú angol nyelvvizsga nem kis kihívást jelent, emellett pedig sokba is kerül. Éppen ezért nem csoda, ha szeretnél biztosra menni, mikor megpróbálod. Megmutatjuk, hogyan győződj meg, hogy elegendő a nyelvtudásod.

A középfokú nyelvvizsga sokba kerül, így legtöbbször két dolog történik. Vagy túl sokáig húzzuk, hogy biztosan sikerüljön, vagy nekifutunk és sikertelen vizsga esetén újra fizetni kell. Nem csoda hát, hogy sokan bizonytalanok, hogy mikor próbálkozzanak meg a vizsgával. Jó lenne előre letesztelni, hogy hogyan sikerülne a vizsga, de a tesztek töltögetése sokszor hoz fals eredményt, mert éles vizsgaszituációban másképp teljesítünk.

Ezt a problémát oldja meg egy olyan lehetőség, ami biztosítja, hogy próbanyelvvizsgát tegyél fillérekért, mielőtt kifizeted a nyelvvizsga díját. Ha ellátogatsz az https://www.euroexam.org/ oldalra, bővebb tájékoztatást is találsz, de most összefoglaltuk a lényeget.

A legfontosabb infók az ingyenes próbanyelvvizsgáról

Nem kell menned sehová, otthonról, kényelmesen és biztonságban kipróbálhatod magad és a tudásod. A legjobb, hogy ennek ellenére mind a négy vizsgarészből, tehát szóbeliből is lehet próbavizsgát tenni és minden úgy zajlik, mintha élesben vizsgáznál. Életszerű szituban vizsgázol és nem megoldókulcsokat kell böngészned, hanem igazi vizsgáztatókkal beszélsz és tőlük is kapsz visszajelzést a tudásodról.

Óriási segítség ez abban, hogy megismerd a vizsgafeladatokat és rutint szerezz a vizsgafolyamatban, így a vizsgadrukk jórésze elmúlik. Ez akár az esetleg hiányzó kritikus pár százalékot is hozzá tudja tenni a vizsgaeredményedhez, ezáltal megspórolja egy újabb vizsga költségeit és sok stresszt is.

A vizsga menete

Látogass el a https://www.euroexam.org/ oldalra és a „Felkészülök” fül alatt kattints az online próbavizsgára. Válaszd ki, hogy melyik vizsgát szeretnéd kipróbálni milyen szinten, és egy gyors fizetés után akár kezdheted is a nyelvtudásod kipróbálását. Ha nem bizonyul elegendőnek a tudásod, a vizsgát akárhány alkalommal újra próbálhatod, míg meg nem bizonyosodsz róla, hogy gond nélkül fogod venni az akadályokat.

További felkészülést támogató anyagok

Az oldalon számtalan további, ingyenesen elérhető anyagot találsz, ami segíti a vizsgára való felkészülésedet mintafeladatokkal és egy villámtréninggel is. Az anyagok többségét regisztráció után tudod elérni, de óriási támogatást nyújtanak a biztos felkészüléshez.Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 08. 11:52, péntek | PR

Kis összegű hitel: az ünnepek pénzmagja

A karácsony közeledtével ideje az ajándékvásárlásra is gondolnunk. Ez azonban elég komoly anyagi terhet róhat ránk, komoly adósságokba pedig nyilván nem vernénk magunkat.

2021. Január 07. 13:54, csütörtök | PR

Ne felejtse el januárban megvásárolni az új autópálya-matricáját!

Van két olyan autópálya-matrica típus, amelyeket ha év elején, azaz még januárban megveszünk, akkor járunk velük a legjobban anyagilag: ezek pedig a megyei és az éves e-matricák.

2021. Január 05. 17:04, kedd | PR

Titkos gyorsítósáv pályakezdőknek a diákmunka

A diákmunka hatalmas előnyt tud a kezedbe adni, ha okosan csinálod még az egyetemi éveid alatt. Megmutatjuk, miért jó neked egyetemistaként a diákmunka, és hogyan használd fel, illetve ki az előnyeit a legjobban.

2020. December 15. 00:00, kedd | PR

Szorongó évzárás

Sajnos be kell látnunk, hogy az idei karácsony más lesz, mint a többi. Egy jóval szeparáltabb, szabályok közé szorított ünnepre kell készülnünk, mely szinte tudat alatt is teherként nehezedik ránk.