Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Január 03. 08:54, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - fotó: police.hu

Nem volt mit elvenni az esztergomi ittas vezetőtől

Nem volt mit elvenni az esztergomi ittas vezetőtől

Három ittas vezetőt is elkaptak a rendőrök az év második napján megyénkben. Esztergomban még jogosítványa sem volt a vétkesnek, Sárisápon pedig elektromos biciklivel bukott le.

Esztergomban szerdán 16 óra 10 perckor intézkedtek a rendőrök egy ittas járművezetővel szemben. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy a 62 éves férfi a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, de ráadásként még jogosítvánnyal sem rendelkezett, ezért előállították őt az Esztergomi Rendőrkapitányságra.

Ugyanezen a napon a járőrök Sárisápon ellenőriztek egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit, akivel szemben szintén alkoholszondát alkalmaztak. A mérés pozitív eredménnyel zárult, ezért a 75 éves helybélit előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra.

Az oroszlányi rendőrök pedig 9 óra 40 perckor állítottak meg egy személykocsival közlekedő férfit Oroszlányon a Táncsics Mihály utcában. Az 58 éves sofőrrel szemben a járőrök ugyancsak alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért előállították a rendőrkapitányságra. A férfival szemben az egyenruhások közigazgatási bírságot szabtak ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.