Városlista
2020. december 2, szerda - Melinda

Hírek

2020. Február 10. 07:50, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Nemcsak Tokodon kaptak el eltiltott autóst

Nemcsak Tokodon kaptak el eltiltott autóst

Több, vezetéstől eltiltott autóst kaptak el a rendőrök megyénkben vasárnap.

A rendőrök Tokodon állítottak meg egy személykocsival közlekedő férfit vasárnap délelőtt. Az egyenruhások ellenőrizték a sofőr és a jármű iratait, ekkor derült ki, hogy a 43 éves férfit a Budakörnyéki Bíróság véglegesen eltiltotta a vezetéstől. A sofőrt előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak vele szemben. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és gyorsított eljárásban bíróság elé állítja – közölte a rendőrség.

Ugyanezen a napon a komáromi rendőrök két eltiltott járművezetővel szemben intézkedtek. 9 óra 30 perckor Mocsa külterületén állítottak meg egy Volkswagen típusú kocsival közlekedő férfit, akit a Komáromi Rendőrkapitányság egy hónnappal korábban nyolc hónapra eltiltott a járművezetéstől. A 35 éves sofőrt előállították a rendőrkapitányságra, ahol a gyorsított eljárás lefolytatásának idejére őrizetbe vették.

Szintén vasárnap 13 óra 31 perckor Komáromban az Igmándi úton akartak megállítani egy személygépkocsit, ám annak vezetője, amikor meglátta a járőrautót, nagy sebességgel elhajtott. Végül Mocsa közelében sikerült intézkedés alá vonni a sofőrt, aki addigra kiszállt a járműből, ám elismerte, hogy azt ő vezette. Kiderült, hogy a 33 éves férfi eltiltás hatálya alatt áll, ezért előállítását követően szabálysértési eljárást indítottak ellene, majd őrizetbe vették.Ezek érdekelhetnek még

2020. December 02. 17:27, szerda | Helyi

Szívet melengető karácsonyi ajándék ötletek férjnek

Az Advent időszaka nemcsak az elcsendesedésről és az átszellemült várakozásról szól, de ott van az a mindenki számára ismerős, nyomasztó érzés is a levegőben.

2020. December 02. 14:50, szerda | Helyi

Extrém módon próbált lopni az egyik esztergomi üzletből - VIDEÓ

Szétrágta az áruvédelmi eszközt, majd megpróbált ellopni egy telefont az egyik esztergomi üzletben egy fiatal férfi. A biztonsági őrök azonban lebuktatták. Most kapott büntetést tettéért.

2020. December 02. 11:50, szerda | Helyi

Szemtanúk jelentkezését várják!!!

Egy Esztergom külterületén történt közlekedési baleset körülményeinek tisztázásában kéri a rendőrség a lakosság segítségét.

2020. December 02. 08:55, szerda | Helyi

Kerítést átszakítva repült a kertbe az autó – VIDEÓ

Nagy sebességgel csapódott egy villanyoszlopnak, majd egy kerítésnek az a nő, aki szeptember 20-án ült ittasan a volán mögé Tatabányán.