Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2011. Július 05. 07:29, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Nemzetközi elfogatóparancs a barátnőjét meggyilkoló férfi ellen

Nemzetközi elfogatóparancs a barátnőjét meggyilkoló férfi ellen

A hírTV értesülése szerint nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki a vasárnap lelőtt fiatal nő feltételezett gyilkosa ellen. A szerb állampolgárságú férfi autóval menekült el a helyszínről. A Budapesti Rendőr-főkapitányság csak az emb

 

Egy XIII. kerületi tízemeletes házban lőtte agyon a szerb állampolgárságú férfi a 27 éves, magyar állampolgárságú barátnőjét vasárnap este. A lakók veszekedést nem hallottak a lövések leadása előtt. A párról egyébként keveset tudtak. A nővel ritkán futottak össze, általában egész nap dolgozott - mondta Barna Aranka közös képviselő.

A hírTV hivatalosan nem megerősített értesülése szerint a férfi 21 lövést adott le, és közben tárat cserélt. A gyilkosság után a Váci úton menekült szlovák rendszámú, ezüst színű, S-osztályos Mercedesével. A rendőrség eddig csak az emberölés tényét erősítette meg, részleteket nem közölt, így egyelőre az indíték sem ismert. (pr)

hírTV

Címkék: gyilkosság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.