Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. December 12. 07:51, hétfő | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu

Nemzetközi vívóverseny és hazai siker Esztergomban

Nemzetközi vívóverseny és hazai siker Esztergomban

Bónis Márk, a Szent György Vívó Egyesület vívója bronzérmet szerzett a múlt hétvégén Esztergomban lezajlott utánpótláskorú tőrvívóknak rendezett válogatón. A megmérettetés végül nemzetközi lett.

Az elmúlt hétvégén Esztergomban gyűltek össze az ország legjobb utánpótláskorú tőrvívói a Szent György Vívó Egyesület meghívására. A Fülöp Mihály Magyar Kupa versenysorozat soron következő versenyeire került sor a városban.

A korosztályos válogató végül nemzetközi verseny lett, hiszen olasz, belga, szlovák, cseh, orosz és kínai vívók is érkeztek hozzánk. A külföldről érkezett vendégek nem is akármilyen erőt képviseltek, hiszen a serdülő (2002-es) lányok mezőnyében egy somorjai szlovák kislány győzött, a tőrpici (2006-os) lányok közt a kínai kislány lett az első.

Az esztergomi fiatalok közül Bónis Márk, a Szent György Vívó Egyesület vívója szerepelt a legjobban, a tőrpici (2006-os) korosztályban bronzérmet szerzett.

Az érmeket a döntősöknek Varga Katalin Európa- és világbajnoki bronzérmes vívó adta át – számolt be Molnár Béla szakosztályvezető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.