Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Szeptember 22. 12:51, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoEsztergom/városháza

Népszavazásról és betelepítésről az esztergomi piacon

Népszavazásról és betelepítésről az esztergomi piacon

Völner Pál, Esztergom országgyűlési képviselője, Romanek Etelka polgármester és a képviselő-testület több tagja szerdán a piacon találkozott az esztergomiakkal, akikkel az október 2-i népszavazásról beszélgettek.

Brüsszel betelepítési tervéről mondhatnak véleményt a választók október 2-án, egyebek között erről eset szó a szerdai találkozón.

„A népszavazás minden magyar települést érint, Esztergomot, a magyar keresztény állam bölcsőjét is. Ha nem állunk ki magunkért, Brüsszelben fogják eldönteni, hogy hány bevándorlót telepítenek hozzánk. Amint azt az európai példákból tudjuk, a betelepítési programok végső terhét a városok és a falvak viselik. Olyan teher ez, amit nem szabad a nyakunkba vennünk. A népszavazás nem pártpolitikai ügy. Magyarország jövőjéről szól és arról, hogy meg tudjuk-e védeni közösségeinket. Ki kell állnunk Esztergomért! Ezért arra kérünk mindenkit, hogy vegyen részt a népszavazáson és mondja el véleményét! Ne hagyja, hogy mások döntsenek helyettünk” – hangsúlyozta az esemény kapcsán Romanek Etelka!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.