Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Június 23. 10:21, szerda | PR
Forrás: (x)

Nincs mindig könnyű dolguk a budapesti barbereknek

Nincs mindig könnyű dolguk a budapesti barbereknek

Míg korábban a férfi fodrászatok próbálták kielégíteni az urak igényeit a frizurák terén, addig napjainkban már kis hazánkban is inkább a barberek vették át a stafétát annak érdekében,

hogy az erősebbik nemnek a megfelelő szolgáltatást nyújtsák. Mit is csinálnak pontosan a barberek? Nem pusztán férfi fodrászok ők, hiszen a manapság rendkívül divatos szakáll és bajusz ápolásban és vágásban is lehet rájuk számítani. Talán azok, akik nem hordanak sem szakállt, sem bajuszt, el sem tudják képzelni, mennyire fontos az, hogy a kellő szekértelemmel bánjanak az arcon lévő szőrzettel. A nagy kereslet miatt pedig már Budapesten is szinte gomba mód szaporodnak az ilyen szolgáltatást nyújtó üzletek.

Kezdjük azonban az elején. Miben is különböznek a barber shopok egy férfi fodrászattól? Megéri-e egy ilyen szalont választani? A legtöbb ilyen üzletben különleges hangulat uralkodik, és már az ajtón belül egyértelmű lesz, miben eltérő egy hagyományos férfi fodrászattól. Nem csak a helykialakításuk szokott egyedi lenni, de a berendezés is már önmagában magával tudja ragadni az embert! A nyugodt, sokszor már- már csajos színek és kiegészítők helyett, amik inkább jellemzőek a fodrászatokra, az ilyen helyeken minden úgy van kialakítva, hogy egy igazán férfias légkör uralkodjon. Nem ritkák a régi fodrász kellékek sem, melyek dekorációs elemként szoktak szolgálni a falon, ezzel is erősítve egyfajta retró hangulatot.

Mivel a fent leírtak általánosságban jellemzőek az ilyen szalonokra, kijelenthető az, hogy nincs manapság könnyű dolga az üzleteknek, Budapesten továbbra is éles a verseny a barberek között. Abban az esteben, ha egy olyan helyet keresel, ahol már az üzletbe belépve egyértelmű lesz, hogy a lehető legjobb helyen jársz, keresd bizalommal a linken található gengszter fodrász és borbély szalont. A belváros szívében található üzletben egy olyan profi csapat áll a vendégek rendelkezésére, akiknél a legprofibb kezekben lesz a frizurád mellett a szakállad és a bajuszod is. A szalonban egyfajta időutazásba csöppenhetünk bele, ami egészen az 1920- es évekig repít vissza minket!

Mind a dekoráció, mind a székek, mind a színek úgy lettek összeválogatva, hogy egy valódi gengszter klubban tölthessék a vendégek az idejüket az itt tartózkodásuk alatt. Érdemes felkeresni az oldalát a G-cutz barber shopnak, ahol nem csak minden fontos információnak utána lehet majd nézni a szalonnal kapcsoltban, de online időpontfoglalásra is lesz lehetőséged! A korábban náluk járt vendégek véleményei pedig megerősítik majd azt, hogy náluk a legjobb kezekben lesz a bajuszod, a szakállad, és természetesen a frizurád is. Egyedi hangulat, profi szakemberek, és tökéletes végeredmény, ez a G-cutz barber shop!

Címkék: barber, fodrász, haj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:16, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.