Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2015. Június 03. 10:00, szerda | PR
Forrás: (x)

Nyaralj az Új-Hullámmal!

Nyaralj az Új-Hullámmal!

Ha szeretnél egy sportos és élményekkel teli nyarat, akkor válassz az alábbi programjaink közül! Nem fogsz csalódni, mindegyiket úgy állítottuk össze, hogy egészségesen és hasznosan töltsd el velünk az időt.

Négy különböző tematikus táborral várunk Rád Dorogon, de jöhetsz hozzánk intenzív úszótanfolyamra is – nem kell mást tenned, csak jelentkezned! Június közepétől augusztus közepéig várunk a Nipl Stefánia Uszodában - hozhatod a barátaidat, testvéreidet is! Íme, a kínálatunk!

Úszótábor
A klasszikus úszótábort Neked találtuk ki, ha szereted a vizet és az úszást. De a napi két úszófoglalkozás mellett ellátogattok a LógaTó-ra is a Palatinus-tó mellé, ahol megismerheted a vízparti növényeket és a még állatokat is etethetsz. Ezen kívül az uszoda strandján strandröplabdázhatsz, vagy társaiddal társasjátékot játszhatsz. És ha ez mind nem lenne elég, ellátogatunk a közeli játszótérre is – ugye izgalmasan hangzik?

Úszó- és Lovastábor
Szereted a lovakat? Akkor ebben a táborban a helyed! A napi egy úszófoglalkozás mellett péntek kivételével minden nap ellátogathatsz velünk a Piliscsévi Kalandparkba, ahol megismerheted a lótartás szabályait, elsajátíthatod a lovaglás alapjait és még a Kalandpark kisvasútján is utazhatsz! S ha marad még energiád, akkor az uszoda területén kipróbálhatod a strandröplabdát is, vagy a társas játékokat is.

KreÁlom tábor
Ugye Te is szeretsz rajzolni-festeni, alkotni? Ha igen, ebben a táborban mindenkinek megmutathatod, hogy milyen kreatív és ügyes vagy! Ez a tábor erről és Rólad szól! Megtanulhatod, hogyan védd meg a természetet, újrahasznosított termékekből készíthetsz játékot és persze mindennap úszhatsz is. Ha a sportolás és a sok „barkácsolás” után még maradt energiád, akkor pedig a strandon is játszhatsz a társaiddal.

Mesetábor
Eljött a Bogyó és Babóca, valamint a Rumini imádók kora! Ha szereted ezeket a meséket, feltétlenül gyere el! Velünk újra átélheted a kedvenc mesédet, részese lehetsz minden egyes történetnek! És a mesével kapcsolatos játékos foglalkozásokon megmutathatod, hogy te vagy a legjobb! A mesék után pedig visszatérhetsz a valóságba, naponta úszhatsz és társaiddal strandolhatsz is!

Intenzív Úszótanfolyam
Ha nincs időd a napközis táborokra, de szereted a vizet és szeretnéd az úszástudásodat és az erőnlétedet is fejleszteni, akkor a kéthetes intenzív tanfolyamon a helyed! Ha még nem tudsz úszni, akkor se csüggedj, hiszen megismertetünk az úszás alapjaival. Két héten át napi egy óra úszástanulás, és máris jobban fogod élvezni a nyarat!

A táborokra jelentkezz Kuminka Enikőnél (06 30 545 3909, jelentkezes@uj-hullam.hu), vagy a www.uszotabor.hu és a www.uj-hullam.hu oldalakon!

Négy különböző tematikus táborral várunk Rád Dorogon, de jöhetsz hozzánk intenzív úszótanfolyamra is – nem kell mást tenned, csak jelentkezned! Június közepétől augusztus közepéig várunk a Nipl Stefánia Uszodában - hozhatod a barátaidat, testvéreidet is! Íme, a kínálatunk!

Címkék: új-hullám, dorog, tábor

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:50, csütörtök | PR

Így készülnek a legfinomabb salátaöntetek

Jégsaláta, fejes saláta, ruccola, fodros lollo, endívia, római saláta…mind mind arra csábít, hogy isteni könnyed salátát készítsünk belőlük. Friss idény zöldségekkel keverve percek alatt kész a friss, színes saláta.

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.

2019. Május 22. 00:19, szerda | PR

Minden szőnyeg varázsszőnyeg

Lehet, hogy a címben foglalt kijelentés kicsit túlzónak tűnik, de igazából tény: egy szőnyeg teljesen átvarázsolja az otthonunk belsejét, és sokkal szebbé, valamint komfortosabbá tudja azt tenni. Hogy hogyan?