Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Június 03. 10:00, szerda | PR
Forrás: (x)

Nyaralj az Új-Hullámmal!

Nyaralj az Új-Hullámmal!

Ha szeretnél egy sportos és élményekkel teli nyarat, akkor válassz az alábbi programjaink közül! Nem fogsz csalódni, mindegyiket úgy állítottuk össze, hogy egészségesen és hasznosan töltsd el velünk az időt.

Négy különböző tematikus táborral várunk Rád Dorogon, de jöhetsz hozzánk intenzív úszótanfolyamra is – nem kell mást tenned, csak jelentkezned! Június közepétől augusztus közepéig várunk a Nipl Stefánia Uszodában - hozhatod a barátaidat, testvéreidet is! Íme, a kínálatunk!

Úszótábor
A klasszikus úszótábort Neked találtuk ki, ha szereted a vizet és az úszást. De a napi két úszófoglalkozás mellett ellátogattok a LógaTó-ra is a Palatinus-tó mellé, ahol megismerheted a vízparti növényeket és a még állatokat is etethetsz. Ezen kívül az uszoda strandján strandröplabdázhatsz, vagy társaiddal társasjátékot játszhatsz. És ha ez mind nem lenne elég, ellátogatunk a közeli játszótérre is – ugye izgalmasan hangzik?

Úszó- és Lovastábor
Szereted a lovakat? Akkor ebben a táborban a helyed! A napi egy úszófoglalkozás mellett péntek kivételével minden nap ellátogathatsz velünk a Piliscsévi Kalandparkba, ahol megismerheted a lótartás szabályait, elsajátíthatod a lovaglás alapjait és még a Kalandpark kisvasútján is utazhatsz! S ha marad még energiád, akkor az uszoda területén kipróbálhatod a strandröplabdát is, vagy a társas játékokat is.

KreÁlom tábor
Ugye Te is szeretsz rajzolni-festeni, alkotni? Ha igen, ebben a táborban mindenkinek megmutathatod, hogy milyen kreatív és ügyes vagy! Ez a tábor erről és Rólad szól! Megtanulhatod, hogyan védd meg a természetet, újrahasznosított termékekből készíthetsz játékot és persze mindennap úszhatsz is. Ha a sportolás és a sok „barkácsolás” után még maradt energiád, akkor pedig a strandon is játszhatsz a társaiddal.

Mesetábor
Eljött a Bogyó és Babóca, valamint a Rumini imádók kora! Ha szereted ezeket a meséket, feltétlenül gyere el! Velünk újra átélheted a kedvenc mesédet, részese lehetsz minden egyes történetnek! És a mesével kapcsolatos játékos foglalkozásokon megmutathatod, hogy te vagy a legjobb! A mesék után pedig visszatérhetsz a valóságba, naponta úszhatsz és társaiddal strandolhatsz is!

Intenzív Úszótanfolyam
Ha nincs időd a napközis táborokra, de szereted a vizet és szeretnéd az úszástudásodat és az erőnlétedet is fejleszteni, akkor a kéthetes intenzív tanfolyamon a helyed! Ha még nem tudsz úszni, akkor se csüggedj, hiszen megismertetünk az úszás alapjaival. Két héten át napi egy óra úszástanulás, és máris jobban fogod élvezni a nyarat!

A táborokra jelentkezz Kuminka Enikőnél (06 30 545 3909, jelentkezes@uj-hullam.hu), vagy a www.uszotabor.hu és a www.uj-hullam.hu oldalakon!

Négy különböző tematikus táborral várunk Rád Dorogon, de jöhetsz hozzánk intenzív úszótanfolyamra is – nem kell mást tenned, csak jelentkezned! Június közepétől augusztus közepéig várunk a Nipl Stefánia Uszodában - hozhatod a barátaidat, testvéreidet is! Íme, a kínálatunk!

Címkék: új-hullám, dorog, tábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.