Városlista
2023. március 23, csütörtök - Emőke, Botond, Ottó, Kartal

Hírek

2015. Június 03. 10:00, szerda | PR
Forrás: (x)

Nyaralj az Új-Hullámmal!

Nyaralj az Új-Hullámmal!

Ha szeretnél egy sportos és élményekkel teli nyarat, akkor válassz az alábbi programjaink közül! Nem fogsz csalódni, mindegyiket úgy állítottuk össze, hogy egészségesen és hasznosan töltsd el velünk az időt.

Négy különböző tematikus táborral várunk Rád Dorogon, de jöhetsz hozzánk intenzív úszótanfolyamra is – nem kell mást tenned, csak jelentkezned! Június közepétől augusztus közepéig várunk a Nipl Stefánia Uszodában - hozhatod a barátaidat, testvéreidet is! Íme, a kínálatunk!

Úszótábor
A klasszikus úszótábort Neked találtuk ki, ha szereted a vizet és az úszást. De a napi két úszófoglalkozás mellett ellátogattok a LógaTó-ra is a Palatinus-tó mellé, ahol megismerheted a vízparti növényeket és a még állatokat is etethetsz. Ezen kívül az uszoda strandján strandröplabdázhatsz, vagy társaiddal társasjátékot játszhatsz. És ha ez mind nem lenne elég, ellátogatunk a közeli játszótérre is – ugye izgalmasan hangzik?

Úszó- és Lovastábor
Szereted a lovakat? Akkor ebben a táborban a helyed! A napi egy úszófoglalkozás mellett péntek kivételével minden nap ellátogathatsz velünk a Piliscsévi Kalandparkba, ahol megismerheted a lótartás szabályait, elsajátíthatod a lovaglás alapjait és még a Kalandpark kisvasútján is utazhatsz! S ha marad még energiád, akkor az uszoda területén kipróbálhatod a strandröplabdát is, vagy a társas játékokat is.

KreÁlom tábor
Ugye Te is szeretsz rajzolni-festeni, alkotni? Ha igen, ebben a táborban mindenkinek megmutathatod, hogy milyen kreatív és ügyes vagy! Ez a tábor erről és Rólad szól! Megtanulhatod, hogyan védd meg a természetet, újrahasznosított termékekből készíthetsz játékot és persze mindennap úszhatsz is. Ha a sportolás és a sok „barkácsolás” után még maradt energiád, akkor pedig a strandon is játszhatsz a társaiddal.

Mesetábor
Eljött a Bogyó és Babóca, valamint a Rumini imádók kora! Ha szereted ezeket a meséket, feltétlenül gyere el! Velünk újra átélheted a kedvenc mesédet, részese lehetsz minden egyes történetnek! És a mesével kapcsolatos játékos foglalkozásokon megmutathatod, hogy te vagy a legjobb! A mesék után pedig visszatérhetsz a valóságba, naponta úszhatsz és társaiddal strandolhatsz is!

Intenzív Úszótanfolyam
Ha nincs időd a napközis táborokra, de szereted a vizet és szeretnéd az úszástudásodat és az erőnlétedet is fejleszteni, akkor a kéthetes intenzív tanfolyamon a helyed! Ha még nem tudsz úszni, akkor se csüggedj, hiszen megismertetünk az úszás alapjaival. Két héten át napi egy óra úszástanulás, és máris jobban fogod élvezni a nyarat!

A táborokra jelentkezz Kuminka Enikőnél (06 30 545 3909, jelentkezes@uj-hullam.hu), vagy a www.uszotabor.hu és a www.uj-hullam.hu oldalakon!

Négy különböző tematikus táborral várunk Rád Dorogon, de jöhetsz hozzánk intenzív úszótanfolyamra is – nem kell mást tenned, csak jelentkezned! Június közepétől augusztus közepéig várunk a Nipl Stefánia Uszodában - hozhatod a barátaidat, testvéreidet is! Íme, a kínálatunk!

Címkék: új-hullám, dorog, tábor

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 22. 09:33, szerda | PR

Ki lehet koszorúslány az esküvőn?

Egy esküvő akkor tökéletes, ha jelen van minden olyan személy, akihez az ifjú pár kötődik. Természetesen a vendégek között a koszorúslányok töltik be a legfontosabb szerepet, hiszen nagyon sok múlik rajtuk az esküvőn.

2023. Március 19. 09:25, vasárnap | PR

A napelem inverter teljesítményét befolyásoló tényezők

A napelem inverter egy olyan elektromos eszköz, amely a napelemrendszer által termelt egyenáramot alakítja át az otthon vagy ipari elektromos hálózat számára alkalmas váltakozó árammá.

2023. Március 19. 09:24, vasárnap | PR

Szürkehályog műtét utáni lábadozás: mire számíthatok?

A szürkehályog, azaz a szemlencse elhomályosodása műtéti úton szüntethető meg. Mivel a szemlencse nagyon fontos szerepet játszik az éleslátásban, ezért ezt a műtétet mindenképpen érdemes megfontolni.

2023. Március 17. 10:41, péntek | PR

Digitalizáld vállalkozásodat epénztárgép és NTAK segítségével

Magyarországon is egyre elterjedtebb az ePénztargép használata, amelyekhez NTAK szoftver is rendelhető. Az NTAk szoftver ingyen is elérhető a vállalkozások számára, ha egy komplett csomagot választunk.