Városlista
2020. október 25, vasárnap - Bianka

Hírek

2020. Május 01. 06:00, péntek | Helyi
Forrás: (x)

Nyáron öltözzön dupla gézanyagba

Nyáron öltözzön dupla gézanyagba

Lehet, hogy erről az anyagról még nem hallott, de a ruhatárában mindenképpen benne van. Ha a dupla gézanyag kifejezést soha nem hallotta, több mindent elárulhat Önnek az anyagról a muszlin szó?

Akármilyen névvel is ismeri ezt az anyagot, érdemes tudni, hogy éppen ez az anyag lesz a következő nyári szezon legnépszerűbb kelméje.

Az anyag a szövésmintájának köszönhetően kiválóan alkalmas a forró, napfényes napokon és rendkívül praktikus beltéri viselet is egyúttal. Ez a pamut szövet ugyanis a trendiség mellett valami mást is kínál számunkra. A rendkívüli népszerűségét az is igazolja, hogy számos hölgy nyári ruhatárában van már jelen. Önnek is van muszlin anyagból készült ruhadarabja?

Összeköti a funkcionalitást a dizájnnal

Annak az oka, hogy a dupla gézanyag miért olyan népszerű és rendkívül keresett anyag a nyári időszakban, aránylag egyszerű. Az anyag könnyű, puha tapintású és rendkívül légies. Ha elvégzi a ruhatárának a leltározását, biztosan ráakad néhány ilyen darabra. És éppen ezeknek a ruhadaraboknak a viselése rendkívül kényelmes, csak már megfeledkeztünk róla. Az ilyen ruhadarabok további pozitív tulajdonságai közé tartozik a kidolgozott formaterv, valamint az, hogy nem áttetszőek.

Az épület belterének játékos színfoltja

A dupla gézanyag kiválóan alkalmas a belső tér tökéletesítésére. A segítségével a felismerhetetlenségig újjávarázsolhatja a helyiséget és új tartalommal töltheti meg őket. Főleg a gyermekszobákban lehet szép eredményeket elérni, ezért leginkább itt előnyös az alkalmazásuk. Csupán Önön múlik, hogy mire használja a muszlin anyagot, ezért bízza a saját fantáziájára, hogy ágyneműhuzat, baldachin varrására vagy más egyéb célra használja.

A kínálat semmiben sem korlátozza Önt, az anyagot nyugodtan használhatja szoknya, ruha vagy blúz készítésére is. Mindehhez elegendő, ha az e-shop Bubulakovo.hu webáruházban megtalálja a konkrét célnak megfelelő muszlin anyagot, amiből máris elkészítheti trendi ruhadarabját. Ne feledkezzen meg a dupla gézanyagból készült stílusos lakáskiegészítőkről sem, amelyek gazdagítják és kellemesebbé varázsolják az otthonát.

A fotó forrása: Bubulakovo.huEzek érdekelhetnek még

2020. Október 25. 09:38, vasárnap | Helyi

Eltévedt túrázó után egy földön fekvő nőnek is segítettek

Ismét bajba jutottnak segítettek az esztergomi rendőrök.

2020. Október 25. 05:00, vasárnap | Helyi

Más szemszögből Esztergom – VIDEÓ

Szilas Balázs Esztergomi pillanatok címmel készített még 2019-ben egy látványos videót, ami most ismét megosztunk.

2020. Október 24. 18:01, szombat | Helyi

Órákat bolyongott a sötétben egy eltévedt túrázó

A rendőrségre október 23-án érkezett bejelentés, miszerint egy túrázó a Kék túra útvonalon eltévedt.

2020. Október 24. 11:56, szombat | Helyi

Újabb finomságokkal folytatódik az Esztergom ízei sorozat - VIDEÓ

Esztergom ízei 5. rész - Szent Adalbert Étterem