Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Január 27. 08:10, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp

Nyereményjáték: kellemes díjért érdemes még nevezni!

Nyereményjáték: kellemes díjért érdemes még nevezni!

Eddig tizenhat pár jelentkezett Valentin napi szerelmesek fotóversenyünkre, de még bőven lehet nevezni a játékra, melynek díja egy 12 alkalmas, páros szauna és fürdőbérlet a Szent István Strandfürdőbe.

Egy hete hirdettük meg új nyereményjátékunkat és már eddig tizenhat páros nevezett a megmérettetésre. Jó néhány szavazat is érkezett Valentin napi szerelmeseinkre, akad azonban több fotó is, melyek eddig csupán néhány voksot kaptak. Éppen ezért még bőven van esélyük azoknak is, akik csak most válogatnak fotóik között. Küldjék el fényképüket, mert február 14-éig még bőven van idő szavazatokat gyűjteni. Jelentkezni facebook oldalunkon lehet!

Érdemes is nevezni Valentin napi szerelmesek fotóversenyünkre, hiszen egy rendkívül élvezetes és kellemes díj lehet a győztesé. A Szent István Strandfürdő felajánlásának köszönhetően ugyanis egy páros, 12 alkalomra szóló szauna és fürdőbérletet nyerhet meg a legtöbb szavazatot kapó pár.

Mozgósítsa mindenki a barátokat, ismerősöket, családtagokat, hogy szavazzanak a fotókra a február 14-ig tartó versenyünkön! A nyereményhez szükség van a szavazatokra!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.