Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. November 17. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Nyomravezetői díjat tűztek ki az esztergomi csalóért! - KERESIK! - FOTÓ

Nyomravezetői díjat tűztek ki az esztergomi csalóért! - KERESIK! - FOTÓ

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Költségvetési csalás bűntett miatt nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki az 56 éves Szél Tamás László ellen a Zalaegerszegi Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja 2017. június 26-án, mivel a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének a letöltését nem kezdte meg.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján az esztergomi születésű Szél Tamás László Németországban tartózkodhat.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100 ezer forint, azaz százezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Szél Tamás László felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a körözött személlyel, vagy a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Korábbi cikkek:

Távcsővel és infrakamerával is leselkedett az erőszakos zaklató

Szörnyű látvány a kiégett dorogi lakás – FOTÓK

Kigyulladt egy autó Esztergomban

Autórongáló nagyit fogtak az esztergomi rendőrök

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT