Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2013. Augusztus 28. 07:34, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Öngyilkossággal fenyegetőzik az előzetesbe került piliscsévi megrontó - VIDEÓ

Öngyilkossággal fenyegetőzik az előzetesbe került piliscsévi megrontó - VIDEÓ

Öngyilkossággal fenyegetőzik az előzetesbe került piliscsévi megrontó, aki azért rabolt Pilismaróton, hogy enni adhasson az eltűnt testvérpárnak. Kiderült, valóban gyengéd szálak fűzik a 14 éves lányhoz.

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság L. Lászlót, akit rablás bűntett elkövetésével gyanúsít az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A 33 éves piliscsévi férfit összehangolt rendőri akció keretében, három nappal a bűncselekmény elkövetését követően augusztus 24-én Esztergomban fogták el a rendőrök. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint L. László augusztus 21-én a délutáni órákban Pilismaróton saját háza kertjében támadt rá a sértettre, bántalmazta a pilismaróti asszonyt és eltulajdonította különböző értékeit. A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés során még a bűncselekmény elkövetésének napján azonosították az elkövetőt. A gyanúsított ellen – előzetes letartóztatása mellett – rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A férfi a rablás mellett várhatóan megrontásért is kell felelnie, miután a gyanú szerint gyermeke született a múlt héten eltűnt és előkerült 14 éves piliscsévi lánytól.

Nem érdekelt, hogyan, de pénzt kellett szereznem, hogy megetethessem a lányokat” – védekezett így a Blikk információi szerint a tárgyaláson a gyanúsított. A férfi azt is bevallotta, hogy egy éve gyengéd szálak fűzik a nagyobbik testvérhez, majd hozzátette, öngyilkos lesz, ha soha többet nem láthatja a lányt. Azt azonban tagadta, hogy kiskamasznak tőle született volna gyermeke idén júniusban. Erről majd DNS-vizsgálat dönt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.