Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2022. Május 17. 14:29, kedd | PR
Forrás: (x)

Online casinó – Az alapok

Online casinó – Az alapok

Az internetes szerencsejáték népszerűsége töretlen: szinte minden nap megjelenik a virtuális térben egy újabb online casinó, mely a magyar játékosok számára is elérhető.

Ám sokan félnek a netes kaszinózástól, és így nincsenek is tisztában azzal, hogy miben különböznek ezek az oldalok a hagyományos játéktermektől. A https://boaboa.com/hu/ is ugyanúgy működik, mint bármely más online casinó: a felhasználók regisztrálnak, feltöltik egyenlegüket, majd több ezer játékhoz kapnak hozzáférést, melyekkel próbára tehetik szerencséjüket, akár útközben, akár otthonuk kényelméből. A játékkínálat alapjaiban hasonlít a hagyományos kaszinókban megszokottra, azzal a különbséggel, hogy a netes felületeken általában sokkal több játék közül válogathatunk. Ráadásul az online kaszinókban különböző bónuszokat is gyakran beválthatunk, amelyek szintén hiányoznak a való életben. Így akár már kezdeti befizetésünk értékét is azonnal megduplázhatjuk a regisztrációt követően, vagy akár meg is triplázhatjuk. Sőt, egyes oldalakon a hűséges ügyfeleknek VIP-programmal készültek, melynek keretében különböző jutalmakban részesülhetünk, ha szintet lépünk. Az online kaszinók így próbálják arra ösztönözni a felhasználókat, hogy minél gyakrabban visszalátogassanak az oldalra. E számos előnynek köszönhetően, valamint annak, hogy milyen sok időt töltünk az interneten, az online szerencsejáték a magyar játékosok körében is egyre népszerűbb.

Ilyen játékokkal játszhatunk a netes játéktermekben

Az internetes kaszinókban általában négy fő kategóriában szerepelnek a játékok: a felhasználók nyerőgépek, élő játékok, asztali játékok és jackpotos nyerőgépek közül válogathatnak. A nyerőgépek nagyon hasonlítanak a hagyományos kaszinókból jól ismert típusokra, bár fontos megemlíteni, hogy az interneten sokkal szélesebb a felhozatal. Tévés, filmes, zenés és videójátékos nyerőgépekkel is játszhatnak azok, akik érdeklődnek a modern popkultúra iránt. A nyerőgépek persze nemcsak tematikában, hanem volatilitásban és RTP-értékben is különböznek egymástól. Egy játék volatilitása azt jelenti, hogy milyen gyakran, és mekkora nyereményekre csaphatunk le, míg az RTP-érték (játékos-visszatérítési arány) azt jelzi, hogy a játékosok a megrakott tétek hány százalékát nyerik vissza a játékkal játszva. Persze egy 98%-os RTP sem feltétlen garancia a sikerre, hiszen az érték az összes aktív felhasználó között oszlik meg, tehát egyáltalán nem biztos, hogy busás nyereményekkel fogunk távozni egy ilyen géptől. Egy másik népszerű kategória az asztali kaszinó. Az asztali játékok között olyan klasszikusokat találhatunk, mint a póker, a blackjack vagy a rulett. Míg ezeknél egy algoritmus határozza meg a játék kimenetelét, az élő játékoknál valós osztók vezetik a játszmát élőben, épp úgy, mint egy hagyományos kaszinóban. A chat-funkció segítségével ráadásul játékostársainkkal is kapcsolatba léphetünk. A negyedik kategóriában pedig szintén nyerőgépeket találhatunk, azzal a különbséggel, hogy itt folyamatosan növekszik a progresszív jackpot összege, melyet a megjátszott tét értékétől függetlenül bárki elnyerhet.

Regisztráció egy netes kaszinóban

A regisztráció egy online kaszinóban szinte teljesen megegyezik bármelyik másik netes platformmal. Először is, látogassunk el az adott kaszinó weboldalára, és kattintsunk a „Sign up” vagy „Regisztráció” gombra. Ekkor megjelenik egy űrlap, amely bizonyos személyes adatokat kér: adjuk meg e-mail-címünket, nevünket, születési dátumunkat, címünket, a használni kívánt valutát. Ezután már csak jelszót kell választani: ügyeljen rá, hogy ez elég erős legyen, hogy mások semmi esetre se találhassák ki. Ezután nincs is más dolga, mint megerősíteni fiókját az e-mailben kapott hivatkozásra kattintva. A felhasználói fiók el is készült, most már körülnézhet a bónuszok között, és fel is töltheti egyenlegét.

Címkék: casino, kaszinó, online

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 11:36, péntek | PR

Hibátlannak minősítették a Jánosik Kft.-t

Minden év májusában teljes körű átvilágítást végez egy erre szakosodott cég a Jánosik és Társai Kft.-nél. Az idei auditon sem találtak hibát a társaság tevékenységének, szinte mindenre kiterjedő, tüzetes átvizsgálásakor .

2024. Május 23. 13:58, csütörtök | PR

K&H: a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni

tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak

2024. Május 21. 15:52, kedd | PR

Esztergom vendéglátó egységei: Így készülj fel a nyári turista rohamra

Esztergom, Magyarország egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja, amely a Duna partján fekszik és gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik.

2024. Május 20. 12:58, hétfő | PR

Mitől van lumbágóm?

Aki kelt már ki az ágyból derékfájdalommal, az tudja, nagyon nehéz végig csinálni egyetlen napot is egy ilyen kellemetlenséggel. Hosszútávon pedig már komolyan megtudja keseríteni az ember életét az állandósuló fájdalom.