Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Május 06. 10:52, csütörtök | Bulvár
Forrás: (x)

Online póker - hogyan lehet úgy játszani, mint a profik

Online póker - hogyan lehet úgy játszani, mint a profik

A zavaró tényezők eltávolítása

A figyelemelterelés aligha tesz többet, mint alkalmat teremt, hogy kihagyjon egy lehetőséget vagy hibázzon. Igaz, ugyanez elmondható ugyanúgy bármely játékról, mint az online pókerről. Az online póker esetében a zavarás azonban gyakran annyira észrevétlenül történik, hogy a játékosok észre sem veszi.
Néhány ember például megszokásból több böngészőt nyit meg online pókerezés közben, és azok mind elvonják a figyelmét a játékról. A csend alapvetően igen jó hatással van az agy működésére. Amennyiben jelentős összegben játszik, elengedhetetlen a zene, a film és minden egyéb kikapcsolása.

Végül is milyen gyakran néznek televíziót profi játékosok, amikor Vegasban pókereznek? Valljuk be ez nem történik meg túl gyakran. Sok szempontból a csendes és kényelmes környezet megteremtése kulcsfontosságú tényező. A megfelelő körülmények lehetővé teszik a játékos számára a helyes döntések meghozást mert figyelme nem osztódik meg.

Több asztal

Élőben játszva a fizika törvényeinek engedelmeskedve egyszerre csak egy asztalra lehet koncentrálni. Ha csak egy asztalnál játszik online, akkor gyakran hosszúnak tűnhet az eltelt idő két leosztás között. A kieső időt kihasználva miért ne játszana több asztalnál egyszerre?

A legtöbb profi játékos, aki online pókerezni ül le, akár húsz vagy több asztalnál is képes játszani egyszerre különböző nevezési díjakkal. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy sok pénzt fektessenek be rövid idő alatt. Még az egyes asztaloknál viszonylag kicsi a nyerési esély, addig összetettben teljesen mások az arányok. Ha kicsiket nyer sok asztalnál, akkor hosszú távon több nyereséget lehet termelni mintha csak néhány asztalnál nyer sokat.

Bár az átlagos játékos nem akar megtanulni egyszerre húsz asztalnál játszani, legalább négyet mindenképpen érdemes megtanulni kezelni. Egy olyan online pókeroldal, mint a GGPoker.com remek lehetőséget biztosít ennek a készségnek a gyakorlására. Hogy elsajátítsa ezt a képességet, töltsön el néhány órát a szokásosnál kétszer több asztal kezelésével így fokozatosan szokhat hozzá.

Számos asztallal zsonglőrködve a játékos hihetetlenül nagy tapasztalatot szerez a gyors döntéshozatalban. Ne várja meg, mi történik egy adott játékban egy jelentős tét után, ugorjon a következő döntésre. Rövidesen úgy is kiderül, hogy az a lényeges tét nyer vagy veszít. A többasztalos módszer segítségével észrevétlenül és jóval gyorsabban épül bele a játékos stratégiájába a megfelelő döntéshozatal.

Készpénzes játékok és versenyek mixelése

A versenyek és a készpénzes játékok nagyon különböző hozzáállást és készségeket igényelnek. A versenyeket egyszerre több asztalon lehet játszani, és a játékosok ezt a lehetőséget gyakran ki is használják. Van azonban oka annak, hogy a képzett játékosok gyakran inkább a készpénzes játékokat részesítik előnyben a versenyek helyett. A készpénzes játékban kisebb a lehetséges szórás, ami azt jelenti, hogy sokkal pontosabbak elképzelése lehet arról, hogy mire számíthat.
Másrészt valószínűleg több izgalmat és élvezetet fog találni a bajnokságokban és értékes képességeket tanulhat a tapasztaltabb játékosoktól. Ezért az a legjobb, ha folyamatosan szélesíti az online póker ismereteit és a versenyeket kombinálja a készpénzes játékokkal. Egyértelmű, hogy nem érdemes ragaszkodni egyik modellhez sem.

Folyamatos tanulás

Az online pókervilág egyik sajátossága, hogy rendkívül dinamikus. A játék métája rövid időn belül, akár évente változik. Folyamatosan új stratégiák kerülnek a rivaldafénybe és válnak népszerűvé miközben más meglátások elfelejtődnek. Ha folyamatosan sikeres akar maradni a pókerasztalnál akkor mindenképpen érdemes figyelemmel követni a trendeket.

Ennek elérésének egyetlen módja az, hogy folyamatosan tanul és kísérletezik. Mennyiségileg annyira sok és változatos tudásanyag kapcsolódik az online pókerhez, hogy vétek lenne nem kihasználni a felhalmozott tudást. Könnyedén találhat blogokat, streameket, videókat, cikkeket, útmutatókat és nagyjából bármi mást.

Egyértelmű, hogy a megtalált információk egy része nem lesz hasznos vagy releváns. Még az is megeshet, hogy téves is lehet. Azonban mindig felfedezhet valami újat, ami segít a fejlődésben. Bármikor rá lehet akadni egy új ötletre, amelyet még nem próbált ki és lehet, hogy éppen az lesz a stratégiája alapja. Soha senki nem érheti el azt a pontot, ahol már mindent tud a pókerről.

Címkék: póker

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.