Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Május 02. 12:14, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp / fotó: Bors

Óriási öröm – esztergomi család nyerte a Bors autós fődíját

Óriási öröm – esztergomi család nyerte a Bors autós fődíját

A Bors segítségével cserélheti le autóját az esztergomi Mihály család, miután megnyerte a lap főnyereményét, egy vadonatúj Mitsubishi Space Star-t. Az autó legjobb helyre került: hamarosan újabb taggal bővül a család.

Elakadt Mihály Sándorné szava, amikor a Bors munkatársai közölték vele, hogy sok tízezer boríték közül az övékét húzták ki a sorsoláson, és így ők nyerték meg a Bors Szuper száz játékának főnyereményét, a vadonatúj Mitsubishi Space Star gépkocsit.

„Úristen, ezt komolyan mondja? Még sosem nyertünk semmit, eltekintve pár kettestől a lottón. A Borssal már korábban is játszottunk, de tudtuk, hogy nagyon sokan tesznek még így, ezért nem is számítottunk rá, hogy nyerünk. Nagyon boldogok vagyunk! Egy régi kocsink van, amit már nagyon szerettünk volna lecserélni, de egyelőre nincs rá keret” – nyilatkozta örömmel a Borsnak Mihály Sándor.

Az esztergomi nyertes hozzátette azt is, hogy mivel hamarosan bővül a legkisebb unokával a család, ezért a lehető legjobbkor érkezik az új autó, amivel naponta tudják majd látogatni a nagyszülők a gyerekeket. A szerencsések elárulták, hogy ezek után biztos, hogy máskor is játszanak a Borssal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.