Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Július 17. 07:45, csütörtök | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Óriási Tankcsapda koncert lesz Esztergomban - és Tankcsapda bicikli FOTÓK

Óriási Tankcsapda koncert lesz Esztergomban - és Tankcsapda bicikli FOTÓK

Lukács László a 25 éves Tankcsapda frontembere szerdán Esztergomba látogatott és egy sajtótájékoztató keretében kifejtette, hogy milyen nagyszabású koncertet ad együttese augusztusban a városban.

A Rugby Club Hotelben tartott szerdán délután sajtótájékoztatót Lukács László az idén 25. születésnapját ünneplő Tankcsapda együttes frontembere illetve a Fesztiválsziget programsorozat főszervezője, Piroska Krisztián.

Az eseményen Lukács László kitért az ősszel érkező új lemezre, a legújabb videóklipre és az idei jubileumi koncertekre, köztük arra a 11 országot és 19 várost megjáró külföldi turnéútra, melyet követően májustól őszig az együttes nyolc nagyszabású hazai koncertet ad itthon. Köztük Esztergomban augusztusban, mely egyik kiemelt állomása a Tankcsapdának, hiszen rengeteg élmény köti a városhoz a zenekart.

Tankcsapda sajtótájékoztató Esztergomban

Esztergom már a megalakulásunk után egyből fontos helyszín lett. Például 1990-ben az egyik, akkor még működő helyi pinceklubban adott koncertünkre készültek el az első Tankcsapdás pólók, ami meghatározó élmény volt. De több egyéb emlék is ideköt, a jó pár fellépés mellett személy szerint engem az ejtőernyőzés hozott sokszor az esztergomi reptérre” – részletezte Lukács László.

Hozzátéve, az hogy 25 éves a zenekar, nem egy cél, hanem egy állapot, egy állomás, a jubileumi koncertekkel pedig a közönségnek szeretnék megköszönni, hogy ennyire szeretik ilyen régóta az együttest.

Az augusztusi esztergomi koncertre kitérve, Lukács László elmondta, hogy egy 2 órás, nagyszabású buli lesz, rendkívüli látványelemekkel, pirotechnikával, ahogy fogalmazott, egy olyan buli lesz, amin igazán odapirít a zenekar.

A sajtótájékoztató végén szó esett a Tankcsapda sörről is, mely kapcsán nem maradhatott ki a kérdés, hogy tényleg cicás-e az együttes, mire egy jókedvű nevetést kaptunk a frontembertől. Ezt követően viszont Lukács László meglepetésként bemutatott egy Tankcsapda biciklit, melyet a Neuzer Kft-vel közösen talált ki a mozgást, biciklizést kedvelő együttes.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.