Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Április 08. 08:40, csütörtök | Belföld
Forrás: mti/fotók: MTI/Lakatos Péter

Óriási tűz ütött ki egy szentendrei áruházban - Fotók

Óriási tűz ütött ki egy szentendrei áruházban - Fotók

A tűzoltók elfojtották a szentendrei áruház raktárában keletkezett tüzet, amely korábban veszélyeztette a környező üzleteket és egy benzinkutat is.

A katasztrófavédelem honlapjának szerda éjjeli tájékoztatása szerint az oltásban részt vettek a szentendrei, a fővárosi és a gödöllői hivatásos, továbbá a szentendrei, a leányfalui, a pilisborosjenői, a pilisszentiváni és a rózsadombi önkéntes tűzoltók. Összesen 24 egység, 71 tűzoltója oltotta a lángokat: 16 járművel, 46 hivatásos tűzoltó, 8 járművel pedig 25 önkéntes tűzoltó. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelem két mobil laborja is.



A tűz a 2000 négyzetméteres épület áruátvételi raktárában keletkezett, majd továbbterjedt az áruház belső terére és a tetőszerkezetére egyaránt, amely megsemmisült. A lángok fellobbanásakor az épületet 17 ember elhagyta. A helyszínen elhúzódó utómunkálatokra kell számítani, a rajok átvizsgálják az épületet, és a még izzó részeket is eloltják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.