Városlista
2023. október 2, hétfő - Petra

Hírek

2019. Szeptember 24. 09:38, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Óriási vállalkozói elismerést kapott az esztergomi fiatal divattervező

Óriási vállalkozói elismerést kapott az esztergomi fiatal divattervező

Átadták az Év Széchenyi Vállalkozása Díjakat hétfőn Budapesten, a Legsikeresebb Fiatal Vállalkozó elismerést az esztergomi születésű Buzás Zsófia divattervező vehette át.

Átadták az Év Széchenyi Vállalkozása Díjakat hétfőn Budapesten a Magyar Nemzeti Múzeumban, a két kategóriában odaítélt fődíjat a Komlói Tésztagyártó Szociális Szövetkezet, valamint a Mystic Nails Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. kapta meg.

Idén az Év Széchenyi Vállalkozása Díj a Pénzügyminisztérium kezdeményezésére három kategóriával bővült: az Év Felelős Üzleti Vállalkozása, Legsikeresebb Fiatal Vállalkozó és a Mobilitás Díj.

A LegsikeresebbFiatal Vállalkozó a 26 éves Buzás Zsófia lett. Az esztergomi születésű divattervező táskákat, pénztárcákat, kulcstartókat és naptárakat is tervez. Termékeit pedig már nemcsak Magyarországon, hanem Ausztriában is keresik.

A fiatal vállalkozó eddig 1500-2000 táskát és egyéb terméket adott el az elmúlt három évben - árulta el az M1 Híradójában.

Széchenyi Tímea, a Gróf Széchenyi Család Alapítvány elnöke elmondta, immár ötödik éve díjazzák a vállalkozásokat, hétfőn az elismerések átadásával pedig egyúttal Gróf Széchenyi István születésnapjára is emlékeztek, ugyanis a „legnagyobb magyar” 1791. szeptember 21-én született.

Fotók: M1

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.