Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2020. Május 06. 15:02, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Oroszlán Szonja: Én rövidtávfutó vagyok a magánéletben - VIDEÓ

Oroszlán Szonja: Én rövidtávfutó vagyok a magánéletben - VIDEÓ

Az új nőklapja.hu oldalon Oroszlán Szonjával debütál Bombera Krisztina Üzenet rögzítve című videósorozata, melyben a riporter külföldön élő magyar hírességekkel beszélget.

Az online formátumban philadelphiai házi karanténjából jelentkezik be a népszerű színésznő, aki azt is elárulja, hogy szerinte min múlik egy közszereplő boldogsága olyan életszakazban, amikor épp nem rajongják körül.

„Talán attól függ, hogy ki miből tud töltekezni. Ha rengetegen nézik meg a filmjeidet, ha megtapsolnak, az nagy élmény. Talán mivel megtapasztaltam ezt, kiélveztem, nincs hiányérzetem. Nem vágyom erre itt” – árulja el érzései kapcsán az Üzenet rögzítve adásában Oroszlán Szonja. „Megmondom őszintén, nekem a kis lángon égő, pici élményeim ugyanolyan sokat adnak. A barátságom az állataimmal. Az utazásaim. Egy naplemente a vadnyugaton. Olyan helyzetekbe hozom magam, ahol biztosan tudom, hogy boldog leszek. Szorongással jár, ha valaki másoktól, például a közönségtől várja a boldogságot. Hiszen mi lesz, ha ez nem így lesz?”

A beszélgetésnek ezen pontján Bombera Krisztina felidézi azt a pillanatát, amikor a boldogságtól elsírta magát egy magányos futás közben Utahban, a semmi közepén, egy végtelen, vörös kőtengerben. „Ilyen élményt jelentett nekem tavaly Montanában musztángokkal lovagolni!” – reflektál rá Szonja. „Tíz éve vágytam arra, hogy igazi cowboyok között marhákat tereljek lasszóval a kanyonokban. Texasban nemrég egy másik álmom vált valóra, először láttam háromszáz lovat egyszerre vágtatni arénában, rodeón.”

Míg a felnőttek közül a legtöbben a Valami Amerika filmekből ismerhetik Szonját, addig a kisgyerekek közül sokan Mary Poppinsként zárhatták a szívükbe. A színésznő Amerikában most két orvosi egyetem oktatási részlegén dolgozik, az orvostan- és gyógyszerészhallgatóknak tanít kommunikációt, mellette pedig évente többször is hazalátogat. De hogy fér bele a magánélet ennyi ingadozásba?
„Azt hiszem, én rövidtávfutó vagyok a magánéletben. Eddig nem tudtam lehorgonyozni senki mellett. Vannak, akik maratonokat futnak, vannak, akik rövidebb távokat. Sok mindenben kitartó vagyok, de ahogy a környezetemet is szeretem változtatni, eddig nem fért bele az életembe, hogy egyvalaki mellett maradjak hosszan. Hogy mit hoz a jövő, azt persze nem tudjuk. Nyáron hazamehetnék hosszabban is Magyarországra, otthonról is tudnám csinálni az itteni, egyetemi munkáimat.”

A beszélgetés kivonata a Nők Lapja legújabb lapszámában olvasható, míg a teljes videós beszélgetés elérhető a nőklapja.hu oldalon.

Címkék: oroszlán szonja


Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.