Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Szeptember 22. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Őrült szerelem, ékszertolvaj, lecsófesztivál – Heti hírek

Őrült szerelem, ékszertolvaj, lecsófesztivál – Heti hírek

7446-szor hívta volt barátnőjét, majd leöntötte sörrel... Lecsófesztivál a hétvégén... Új gyártócsarnok az esztergomi ipari parkban... Ocho Macho, Kowalsky, Carbonfools, Vad Fruttik és Borfesztivál... Hírösszefoglaló.

Őrült szerelem: 7446-szor hívta volt barátnőjét, majd leöntötte sörrel
Nem bírta elviselni a szakítást, ezért vissza akarta szerezni élettársát egy 36 éves esztergomi férfi: összesen 7446-szor hívta a nőt és 1787 sms-t küldött. Majd egy bulihelyen szidalmazta és arcon öntötte sörrel.

Hamarosan Lecsófesztivál – főzőverseny, rögbimeccsek, borlovagok
Szeptember 27-én Lecsófesztivál keretében rögbimérkőzések, főzőverseny, borlovagi ünnepség, koncertek várják az érdeklődőket Esztergomban az Rugby Club Hotelnél.

Ocho Macho, Kowalsky, Carbonfools, Vad Fruttik és Borfesztivál Esztergomban
A Vad Fruttik, a The Carbonfools, az Ocho Macho, a Kowalsky meg a Vega, az Alvin és a Mókusok és az Ivan & The Parazol együttesek is fellépnek az október 3-tól 5-ig tartó Borhíd Fesztivál és Borünnepen Esztergomban.

Ocho Macho, Kowalsky, Carbonfools, Vad Fruttik és Borfesztivál Esztergomban

Új gyártócsarnok az esztergomi ipari parkban – bővít a csavargyártó
Az egyedi és nagyszilárdságú csavarok gyártásával foglalkozó Szatyina Kft. nyolcezer négyzetméteres telket vásárolt az esztergomi ipari parkban, ahol új gyártócsarnokot építenek fel.

Ékszereket loptak Esztergomban – keresi a rendőrség – FOTÓK
Ismeretlen tettes egy esztergomi lakásból tulajdonította el az ékszereket a közelmúltban. A rendőrség a lakosság segítségét is kéri az ügyben.

Idős asszony biciklivel törte le a vasúti átjáró csapórúdját Dorogon
Az ismeretlen idős asszony a tilos jelzés ellenére akart átkelni kerékpárjával az egyik dorogi vasúti átjárón, aminek az lett az eredménye, hogy letörte a csapórudat és elesett. A rendőrség most keresi.

Leesett a teherkocsiról, majd meghalt egy sárisápi férfi – szemtanúkat vár a rendőrség
Leesett egy hátramenetben haladó teherkocsiról a közelmúltban Sárisápon egy férfi, aki az esetet követően elhunyt. Az esztergomi rendőrség még nyomoz az ügyben, melyhez szemtanúk jelentkezését várja.

Ismét az EKKE nyerte az Erzsébet Kupát

Ismét az EKKE nyerte az Erzsébet Kupát
Idén is megrendezte az Esztergomi Kosárlabda Közhasznú Egylet (EKKE) az Erzsébet Kupát, melynek az időjárás miatt szeptember 14-én végül a Dobó tornacsarnoka adott otthont. A házigazdáknak ezúttal is sikerült nyerniük.

Kezdődik a síszezon a dorogi sípályán
Október 4-én nyílt nappal indítja a síszezont a dorogi sípálya. Az eseményen bárki kipróbálhatja milyen érzés sítalpakon siklani! A Sítechnika szaküzlet oktatói szerint: „síelni jóóóó”.

Játék, élmény, nyelvtudás – Gyerekangol Esztergomban a Helen Doron Nyelviskolában
Játék, élmény, nyelvtudás már 3 hónapos kortól az esztergomi Helen Doron Nyelviskolában. Angoltanulás erőlködés, nyelvtan-tanulás, örökös szótárazás nélkül, készség-szinten, könnyedén Esztergomban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.