Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. December 17. 11:38, kedd | Helyi

Összefogás és békesség jegyében - KDNP-KÖZLEMÉNY

Összefogás és békesség jegyében - KDNP-KÖZLEMÉNY

Nehéz tettek, sok feladat vár ránk, amiket az ellentéteteken való felülemelkedéssel, összefogva, együtt kell megtennünk – írja egyebek közt mindezt a KDNP Esztergomi Szervezete most kiadott közleményében.

A Kereszténydemokrata Néppárt Esztergomi Szervezete, mint a Szövetség Esztergomért Összefogás (SZEÖ) egyik alapító tagja, bizalommal él az Összefogás valamennyi tagjának irányában, alapozva e bizalmat a Szövetség megalakulása óta Esztergom városáért végzett őszinte, elkötelezett munkásságukra.

Most a munkának, a megújulásnak, és ezzel a 2014-es tavaszi parlamenti választásokra történő felkészülésnek az ideje van itt. Nehéz tettek, sok feladat vár ránk, amiket az ellentéteteken való felülemelkedéssel, összefogva, együtt kell megtennünk a Fidesz-KDNP közös képviselőjelöltje, dr. Völner Pál győzelme érdekében!

Most párbeszédre, együttműködésre van szükség, szemben az egyesek által tanúsított megosztó magatartással, pozícióharccal és „tortaszeleteléssel”. Diktátumoknak, feltételeknek és követeléseknek pedig sem most, sem később nem lehet helye!

Most a tavaszi parlamenti választásokra kell összpontosítanunk, hiszen annak eredménye az önkormányzati választásokra kialakítandó stratégiát is befolyásolja majd!

Kérünk valamennyi felelős esztergomi politikai pártot, civil szervezetet, egyesületet, hogy a keresztény értékrendet szem előtt tartva és a méltatlan, önös érdekeket félretéve, tartózkodjon minden olyan nyilatkozattól, és cselekedettől, amely szeretett városunk, Esztergom békéjéért létrejött összefogást aláásná vagy veszélyeztetné!

A Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezete azért vett részt a Szövetség Esztergomért Összefogás alapításában, mert tenni akar Esztergomért, a város fejlődésért, békéjéért és buzdít minden nemzetben gondolkodó, tenni akaró, keresztény értékrendet valló, a Szövetség hitvallását elfogadó civil kezdeményezést és egyesületet, hogy cselekedjen hasonlóan!

Ennek jegyében kívánunk Esztergom valamennyi lakója és az ünnepek alatt ide látogatók számára is Békés Boldog Karácsonyt és Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet!

György Sándor
KDNP Esztergomi Szervezetének Elnöke
SZEÖ Alapító tagja

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.