Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2019. Szeptember 06. 16:06, péntek | PR

Öt érv, amiért érdemes profi költöztetőt hívni

Öt érv, amiért érdemes profi költöztetőt hívni

A költözködés kényelmetlenségeit a legtöbb ember életében többször is megtapasztalja. Egyedül, de még barátok bevonásával is nehéz minden feladatot megoldani. Kihez fordulhatunk segítségért?

Lehet az egy váratlan külföldi munkavállalás, vagy egy új lakás vásárlása, esetleg egy szomorú családi tragédia, sok oka lehet, hogy az emberek költöznek. Olyan tortúra ez, amivel mindenki találkozik legalább egyszer, és ekkor szembesülünk vele igazán, hogy mennyi holmit halmoztunk fel. Sokunkat ilyenkor elönt a kétségbeesés, mert lehetetlennek tűnik a feladat, hogy egész életünket akkurátusan dobozokba pakolva sértetlenül áttelepítsük egy másik helyre. Semmi pánik, nem kell mindent egyedül megoldani! Vannak profi költöztető cégek, amik leveszik a terhet a vállunkról. Íme öt ok a sok közül, amiért érdemes költöztetést kérni dobozolással.

1. Nincs időnk pakolni
Lehet, hogy három kiskorú gyerek szaladgál körülöttünk egész nap, vagy az idős nagymamát kell gondozni, esetleg olyan mértékben leterhel a munka, hogy összepakolni sincs idő. A profik tized annyi idő alatt elkészülnek és senki sem stresszel.
2. Rengeteg holmink van
Van, hogy akkora a háztartás, amit nem győzünk bepakolni. Egy kétszintes családi házból áthurcolkodni egy másik házba még a profikat is megizzasztja – hát még minket.
3. Messzire költözünk
Lehet, hogy külföldre hív a munka és vinnéd a holmikat, amiktől kényelmesebb és otthonos lehet az új lakásod távol itthonról. A hosszútávú szállítás közben különösen fontos, hogy szakszerűen és pontosan legyen becsomagolva és elhelyezve minden.
4. Számít a gyorsaság és a szakszerűség
Lakossági költözésnél is szempont, céges költöztetés esetében azonban már létfontosságú, hogy gyorsan és szakszerűen menjen le a költöztetés folyamata. Egy cégnél komoly kiesést jelent, ha néhány napig áll a munka. Még fontosabb, hogy a géppark sértetlenül és biztonságban érjen a célállomásra és minden dokumentáció, amivel napi szinten dolgoznak, azonnal megtalálható legyen.
5. Még soha nem csináltunk ilyet
Sok bosszúságot és kényelmetlenséget spórolunk meg, ha az első költözésnél segítséget veszünk igénybe, mert a profik rutinból teszik, amire mi nem is gondolunk. Nem felejtik el feltenni a mosógépre a záró pántot, hogy ne mozduljon el a dob szállítás közben, észben tartják a törékeny holmikat és pontosan felcímkézik a ládákat, hogy az új helyre érve könnyű legyen a kipakolás.
A profi költöztető cégek ingyenesen dobozt biztosítanak a csomagoláshoz, biztonságban összepakolják az apróságokat is, felviszik a side-by-side hűtőszekrényt lift nélkül is a hatodikra. Sőt, még azt is kérhetjük, hogy takarítsanak ki utánunk. Ezek után már csak tényleg annyi dolgunk van, hogy élvezzük az új otthonunkat.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 18:09, hétfő | PR

Itt a nyár, ideje feltenni a rovarhálót az ablakra! De hogyan?

Ha te is utálod a szúnyogok hegedülését hallgatni és reggel a csípések helyét vakarni, itt az ideje, hogy feltedd a rovarhálót az ablakra! De ha nincs kialakított sín, akkor hogyan? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

2020. Július 02. 09:00, csütörtök | PR

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az UV-sugárzás, a nyári meleg, a kőfelverődések, az illetéktelen tekintetek mind olyan probléma, amire megoldást kínál a professzionális autófóliázás. És ha nem lenne elég, akkor még jobban is fog kinézni tőle az autónk.

2020. Június 20. 10:20, szombat | PR

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Az Otthon íze tovább bővül

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.