Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. November 23. 08:31, szombat | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Otthon végezhető munkával 80 embert vertek át csalók

Otthon végezhető munkával 80 embert vertek át csalók

Otthon végezhető munka ígéretével csapott be 80 sértettet és csalt ki tőlük pénzt az a három férfi, akik ellen vádemelési javaslattal fejezte be a büntetőeljárást az esztergomi rendőrség.

T. György, R. Mihály és R. Mihály Tibor interneten hirdette meg az állásajánlatokat és cserébe a jelentkezőktől regisztrációs díjat kértek. Az érdeklődők át is utalták a kért összeget, a munkakezdéshez szükséges alapanyagot azonban soha nem kapták meg és a hirdetők is elérhetetlenné váltak. A három férfi 2012 júniusában 80 embert csapott be ezzel a módszerrel. Az esztergomi nyomozók, amint tudomást szereztek a bűncselekményről, széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeképpen azonosították és elfogták a későbbi gyanúsítottakat. Az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezte, és vádemelési javaslattal küldte meg a minap az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT