Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2020. Április 15. 15:42, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Palcsó Tomi mos, főz és a magatartása is rendben van - VIDEÓ

Palcsó Tomi mos, főz és a magatartása is rendben van - VIDEÓ

Egy igazi megasztár volt a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorának vendége, igaz csak telefonon, hiszen a tehetségkutatóban felfedezett Palcsó Tomi sem mozdul ki otthonából, de a négy fal között is sportol.

„Már gyerekkorom óta érdekelnek a harcművészetek, hosszú ideje kung-fuzom. Mostanában a kettlebell művészetével ismerkedem. Nem is olyan egyszerű…”
A keleti harcművészetek kapcsán Palcsó Tomi elárulta, hogy a sport mellett a szellemisége is fontos ennek a harcművészetnek, amelyben a szépséget is megtalálta nem csak a keménységet.

A zenével, a színpaddal kapcsolatban nem volt korábban tapasztalata a családnak, így ebben a tekintetben is neki kellett megharcolnia minden újdonsággal.

„Nagyon jó családban nőttem fel. Mindig támogattak az utamon, annak ellenére, hogy komolyabb szinten nem volt jelen a művészet az életünkben. Az akkori legjobb tudásom szerint tettem a dolgomat, nem is csinálnék semmit másként. Nem vagyok elkényeztetett gyerek, az otthoni munkákból is kivettem a részem, igyekeztem mindenben segíteni. Nem én ajánlottam fel, de ha megkértek valamire, akkor azt természetesen megtettem.” - Ma már persze magára főz és takarít az énekes.

Nagy boldogsággal tölti el, hogy „Most kell” címmel nemrég megjelent legújabb dala.
„Sokat dolgoztam azért, hogy megszülethessen a legújabb saját dalom és a klip. A videóklipben és főképp a zenében is aktívan közreműködtem. Ezúttal nem áll a dal mögött se konkrét kiadó, se producer, így ezeket a feladatokat is magamra vállaltam. A klipforgatással kapcsolatban is együtt ötleteltünk a stábbal, és büszke vagyok az eredményre. Sok segítséget kaptam és sok munkával járt, de végül sikerült.”

A Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok adása nem múlhat el leleplezés nélkül. Ricky, a műsorvezető ki is szedte vendégéből a legféltettebb titkát.

„Általános iskolában elég eleven srác voltam és talán az osztály legrosszabb gyerekeként tekintettek rám. Egyszer kilátásba is helyezték, hogy hármas leszek magatartásból, de azt válaszoltam, hogy ez nem annyira érdekel, mert már az előző hónapban is az voltam. Erre jött a válasz, hogy akkor kettes lesz a jegyem. Na ezen nagyon elszégyelltem magam. Ma már talán jobban viselkedek, akár egy négyest is érdemelnék.”Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.

2020. Július 07. 05:00, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! - Kolbászos, spenótos bableves - VIDEÓ

Bede Róbert Mesterszakáccsal egy Kolbászos, spenótos bablevest készítünk!

2020. Július 06. 18:01, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége: Sipos Péter - VIDEÓ

Az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagja Sipos Péter volt az Andonik 4s vendége.

2020. Július 06. 13:03, hétfő | Bulvár

Pharrell Williams gospelsorozatot készít a Netflixnek

Gospelsorozatot készít a Netflixnek Pharrell Williams. Az énekes a műsorban szülőföldje, Virginia híres gospelkórusait mutatja be nagybátyja, Ezekiel Williams püspök segítségével.