Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Október 09. 07:56, hétfő | Helyi
Forrás: közlemény

Parázs hangulatú mérkőzésen újabb esztergomi győzelem az NB II-ben

Parázs hangulatú mérkőzésen újabb esztergomi győzelem az NB II-ben

Vasárnap az Esztergomi Sakk Club az NB II. Breyer csoportjában a 2. fordulóban a Nyergesújfalui VSE-t fogadta a Szentgyörgymezői Olvasókörben.

A Szabó Márton Mihály, Horváth Márió, Szücs Vladimir, Kiss László, Szabó Lajos, Malatinszki Csaba, Kovács Géza, Szabó Pál, Ádám Olga, Egri Gyula, Balonyi Roland, Szabó Mátyás Pál összetételű csapatunk 7-5 arányban nyert. Győztek: Horváth Márió, Szabó Pál, Ádám Olga, Balonyi Roland, Szabó Mátyás Pál, döntetlenül végzett: Szabó Márton Mihály, Kiss László, Szabó Lajos, Kovács Géza.

A megyei rangadó nagy csatát hozott, a taktikai küzdelemből Esztergom jött ki jobban, 3-3 után, egy taktikai döntetlen elfogadása után Ádám Olga és Balonyi Roland győzelme 5,5-3,5-arányú vezetést jelentett. Az első három tábla partijából lehetett látni, hogy minimum 1,5 pont összejön a csapat győzelemhez, így is történt.
A sakkiskolások hétvégén sem pihentek, Spanberger Ricsi Budapesten nyert egyéni versenyt!

A XIV. Babos László sakk emlékversenyen Spanberger Richárd, az Esztergomi Sakkiskola 10 éves versenyzője a korcsoportjában az első helyen végzett. A 15-15 perces, 7 fordulós versenyen az első fordulóban ( már szinte szokás szerint ) bealudt, így idővel veszített. A folytatásra összekapta magát Ricsi és zsinórban 6 partiját könnyedén megnyerte, így 7-6 ponttal végzett kupát nyerve az első helyen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT