Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2013. Szeptember 19. 08:27, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Parfümöt lopott, de a szesszel lebukott az esztergomi tolvaj

Parfümöt lopott, de a szesszel lebukott az esztergomi tolvaj

Míg mások vásárolni, addig az esztergomi tolvaj lopni járt a drogériába. Elsőre még sikerült zsákmányolt parfümökkel meglépnie, másodszor viszont az alkohollal lebukott. Vádemelés vár a gyanúsítottra.

Befejezte az eljárást a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki kétszer is lopott ugyanabból az esztergomi illatszerboltból. A 29 éves S. András először március 9-én hat üveg parfümöt rejtett a hátizsákjába, majd fizetés nélkül távozott az üzletből. Négy nap múlva újra próbálkozott ugyanebben a boltban. Ekkor három üveg szeszesitalt próbált meg ellopni, de az egyik alkalmazott észrevette, így a férfi ezúttal nem járt sikerrel. Az esztergomi nyomozók az üzlet biztonsági kamerájának felvételei alapján azonosították az elkövetőt és elfogatóparancsot adtak ki ellene. S. Andrást május 20-án a Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei fogták el a fővárosban és átadták át őt az esztergomi kollégáiknak. A gyanúsított ellen – szabadlábon hagyása mellett – kisebb értékre folytatólagosan elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendőrség a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.