Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2012. Május 06. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Pataky Attilát kiváltották a rabszolgaságból

Pataky Attilát kiváltották a rabszolgaságból

Pataky Attila először mutatta meg kamerák előtt barátnőjét a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén.

A zenész elárulta, hogy a bankrabszolgaságból is kiváltották, de az igazi boldogság csak ezután jön.

Pataky Attila új kedvese nem más, mint volt barátnőjének egykori barátnője, Orsi. Az Edda frontembere és kedvese három éve alkot egy párt, magánéletükről azonban nem sokat nyilatkoztak eddig. A Frizbi stúdiójában nemcsak a tévesen felröppent pletykákat tisztázták, kiderült az is, hogy a zenész túl van a válságon, már, ami a hiteleit illeti.

- Az én hátamon már nem csorog a víz. Elképesztő, csodálatos baráti segítség által tudtam magam megváltani a bankrabszolgaságból. Ott maradt még a nagy kupac, de részben megoldódott. Magyarországon még több mint egymillióan ugyanúgy ébrednek, mint ahogy én az elmúlt év végén, úgyhogy olyan nagyon nagy happy-re azért nincs még okunk - magyarázta Pataky Attila, aki hozzátette: a világban, így Magyarországon is elindult a felébredés, s azt mondja, egy új világkorszak küszöbén állunk.

- Elképesztő mennyiségű levelet, telefont kaptam. Az emberek egyszerűen nem akarnak így élni tovább, ezek között a keretek között, amit próbálnak szabni nekünk, amit a világ elképzel. A boldogság már itt van a kezünkben. Csak van egy olyan világelit, ami nem hagyja, hogy az emberi életek boldogulásba forduljanak - mondta a zenész, aki szerint a paradigmaváltás lendít majd ezen.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.

2021. November 25. 12:25, csütörtök | Bulvár

Parád a legszebb hely az egész földkerekségén

Palóc föld gyöngyszemének bemutatását egy Krúdy Gyula idézettel kezdeném. "Látott embereket,és messzi tájakat,idegen kultúrákat, és nagyvilági tolongásokat, amíg ráeszmélt, hogy Parád a legszebb hely a föld kerekségén!"