Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2012. Május 06. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Pataky Attilát kiváltották a rabszolgaságból

Pataky Attilát kiváltották a rabszolgaságból

Pataky Attila először mutatta meg kamerák előtt barátnőjét a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén.

A zenész elárulta, hogy a bankrabszolgaságból is kiváltották, de az igazi boldogság csak ezután jön.

Pataky Attila új kedvese nem más, mint volt barátnőjének egykori barátnője, Orsi. Az Edda frontembere és kedvese három éve alkot egy párt, magánéletükről azonban nem sokat nyilatkoztak eddig. A Frizbi stúdiójában nemcsak a tévesen felröppent pletykákat tisztázták, kiderült az is, hogy a zenész túl van a válságon, már, ami a hiteleit illeti.

- Az én hátamon már nem csorog a víz. Elképesztő, csodálatos baráti segítség által tudtam magam megváltani a bankrabszolgaságból. Ott maradt még a nagy kupac, de részben megoldódott. Magyarországon még több mint egymillióan ugyanúgy ébrednek, mint ahogy én az elmúlt év végén, úgyhogy olyan nagyon nagy happy-re azért nincs még okunk - magyarázta Pataky Attila, aki hozzátette: a világban, így Magyarországon is elindult a felébredés, s azt mondja, egy új világkorszak küszöbén állunk.

- Elképesztő mennyiségű levelet, telefont kaptam. Az emberek egyszerűen nem akarnak így élni tovább, ezek között a keretek között, amit próbálnak szabni nekünk, amit a világ elképzel. A boldogság már itt van a kezünkben. Csak van egy olyan világelit, ami nem hagyja, hogy az emberi életek boldogulásba forduljanak - mondta a zenész, aki szerint a paradigmaváltás lendít majd ezen.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.