Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Április 07. 18:21, szerda | Belföld
Forrás: Telex

Péntektől újra kinyitnak az IKEA áruházak

Péntektől újra kinyitnak az IKEA áruházak

Újra kinyitnak az IKEA magyarországi áruházai: péntektől újra várják a vásárlókat Budaörsön és az Örs vezér téren, szombattól pedig már Soroksáron is a megszokott nyitvatartási idők mellett.

Ezzel együtt bevezetnek egy 15 négyzetméteres látogatási limitet, valamint egy új látogatószámláló rendszert is az áruházakban, aminek köszönhetően a vásárlók az IKEA weboldalán előzetesen ellenőrizhetik, hogy van-e szabad hely az üzletekben.

A közlemény szerint a budaörsi áruházban egyszerre 1000-en, az Örs vezér tériben 1100-an, míg a legnagyobb, soroksári áruházban 1300-an lehetnek egy időben. A svéd bútorlánc arra kéri a látogatókat, hogy csak vásárlás céljából, és ha lehetséges, akkor egyedül menjenek az áruházakba.

Emellett továbbra is üzemelni fognak a házhoz szállítási, valamint a „Kattints és Vedd Át”-szolgáltatások, azonban az áruházak éttermei, kávézói és játszóházai zárva tartanak majd.

A keddi miniszterelnöki bejelentésnek köszönhetően a nagyobb áruházláncok folyamatosan nyitják ki újra üzleteiket, míg a kisebb szolgáltatókat, például a fodrászokat már most folyamatosan keresik az ügyfelek.

Fotó: Pixabay

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.