Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Szeptember 28. 05:00, szerda | Helyi
Forrás: KEM-i Főügyészség

Pénzbüntetést kapott a sárisápi busztolvaj

Pénzbüntetést kapott a sárisápi busztolvaj

Csak el akart költözni és ezért „vette kölcsön” a buszt a 20 éves férfi a közelmúltban. A mutatványa azonban mégiscsak törvénysértő, így gyors tárgyalás után pénzbüntetést kapott a minap.

Az Esztergomi Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének bűntette miatt hamar bíróság elé állította azt a 20 éves férfit, aki azért használt engedély nélkül egy buszt, mert el akart költözni az édesanyjától.

Az elkövető szeptember 5-én este Sárisápon, az egyik cég telephelyén parkoló buszhoz ment. A férfi ismerte az autóbusz nyitó és indító pótkulcsának tárolási helyét, így a járművet kinyitotta, majd a busszal a lakóhelyére indult azért, hogy onnan elköltözzön. A férfi a személyes tárgyait berakta a buszba, ezután azokat az egyik barátjánál kipakolta, végül a buszt a telephelyen leparkolta.

A férfi a közlekedése során az autóbusz egyik tükrét letörte, azonban az okozott kárt már a nyomozás során megtérítette. Az Esztergomi Járásbíróság a férfivel szemben pénzbüntetést szabott ki. Az ítélet jogerős.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT