Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. December 11. 06:55, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTv

Pénzszállító: előzetesben a két gyanúsított

Pénzszállító: előzetesben a két gyanúsított

30 napra előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a pénzszállítórablás gyanúsítottjait.

L. Róbertet és V. Pétert. Az elsőfokú döntést a szökés, a bizonyítékok eltüntetése és a bűnismétlés veszélyével, valamint a bűncselekmény súlyával és a kiszabható büntetés mértékével indokolta a Pesti Központi Kerületi Bíróság.

A Blikk című bulvárlap úgy tudja, L. Róbert egy órán belül átadta a zsákmányt a bűncselekmény értelmi szerzőjének, a pénzből csak annyit tartott meg magának, amennyi az ügyvédre kell. Így előfordulhat, hogy valóban nem ismeri a rejtekhelyet, ezért nem is tudja nyomra vezetni a rendőröket.

L. Róbert másfél hete hajtott el a CIB Bank központi épülete elől a páncélautóval. Nem hagyta el a fővárost, öt nap múlva fogták el egy pesti panellakásban. A rendőröket a bekapcsolt mobiltelefonja vezette nyomra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.