Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Augusztus 31. 15:56, hétfő | Helyi
Forrás: (x)

Pénztermelő honlapok

Pénztermelő honlapok

Pénztermelő honlapokat manapság nem nehéz készíteni. A lényege ezeknek a honlapoknak, hogy készítünk egy statikus oldalt, vagy egy kategória oldalt ahova a cikkeinket tesszük közzé.

Nem kell ügynökségekhez járni, nem kell ügyfeleket győzködni hogy vásároljon tőlünk média felületet és a reklám anyag elkészítésével sem kell többet bajlódnunk. Ez egy kis keresettel rendelkező magánszemély / vállalkozás vagy egy második bevételi forrást keresőnek megfelelő választás lehet.

Azt már tudjuk hogy a honlapok elkészítése bődületes 100 ezer forint összegtől indulnak. Ezt sokan nem tudják megfinanszírozni. Ezért a Greenlight pályázat keretében Ingyen készítjük el a honlapot a pályázóknak.

Honlap készítés ingyen

Ha nincs honlapod vagy a régi elavult, akkor pályázz nálunk honlap fejlesztési támogatásunkra. WordPress Honlapokat mi kizárólag csak pályázat útján valósítunk meg! Ezzel is hozzájárulunk a társadalom digitalizációjának elősegítéséhez! Tehát ingyen dolgozunk! (:

Minden benyújtott pályázatot 100% támogatunk a kontingens erejéig! A támogatás piaci értéke 150 ezer forint.

Elég sok előre elkészített demóval érkezik, ezeket egyetlen kattintással importáljuk neked.. A téma továbbá könnyen testreszabható a téma-opció panellel, és még azt is kontrollálhatod, hogy az elemek az oldalon hogyan jelenjenek meg a mobilkészülékeken.

Használd ki a téma rövidkódjait, hogy olyan elemeket adj hozzá mint például az accordionok, fülek és egyebek, és ne feledd a parallax vagy videoháttér lehetőségét sem, hogy kiemeld a weboldaladat a többi közül.

Ez a megoldás nagyon hatékony, és alapvetően szép oldalakat hozhatsz így létre, amelyeket direkt a te iparágad webes igényeit szem előtt tartva alakítottak ki.

Ma egyszerűen nincs olyan alternatívája, ami egyszerűbb és gyorsabb lenne, és amiben benne volna annak a lehetősége, hogy akár komoly céges honlappá fejleszd a későbbiekben, rugalmasan alakítsd, és a Google kereső számára is megfelelő tartalmat biztosítsad.

Honlap pályázataink során tárhelyeinket több száz ügyfél használ jelenleg Betheme Muffinbuilder honlapot. Legyél te is közöttük!

A teljes cikk itt olvasható: https://greenlightpalyazatok.hu/palyazati-hirek/egyeb-hirek/penztermelo-honlapok/#gsc.tab=0

Címkék: bevétel, honlap, pénz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.