Városlista
2020. augusztus 11, kedd - Zsuzsanna

Hírek

2020. Július 13. 18:19, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

500 forintért egész nap hajókázhatunk már Esztergomból is!

500 forintért egész nap hajókázhatunk már Esztergomból is!

Újabb hajójáratok indulnak a népszerű lehetőség kibővítéseként. Már Esztergom is bekapcsolódik a dunakanyari hop-on hop-off hajókázási lehetőségbe.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, Völner Pál államtitkár, mint a térség országgyűlési képviselője, és Spányik Gábor, a MAHART PassNave Kft. ügyvezetője jelentette be a nagy sikerű dunakanyari körjárathoz kapcsolódó két új hajójárat indulását a dömösi kikötőben hétfőn.

A MAHART PassNave Kft., mint többségi állami tulajdonban lévő társaság, a vonatpótló hajójárat sikerein felbuzdulva indította el dunakanyari hop-on hop-off járatát, mely Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon közlekedik.„A járat népszerűségét látva indokolttá vált további lehetőségek bekapcsolása a hajózásba. Ez alapján örömmel jelentjük be, hogy kapcsolódó körjáratot kapcsolunk a nagy sikerrel működő Hop-on hop-off, valamint a menetrendi szentendrei járathoz” – közölte a hajótársaság közleményében.

Az Esztergom és Zebegény között közlekedő új járat pénteken, szombaton és vasárnap, naponta két alkalommal közlekedik, és Zebegényben lehetőséget biztosít a dunakanyari Hop-on hop-off járatra történő átszállásra. A járat e hét péntektől várja utasainkat.

A másik menetrendi újdonság Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád útvonalon közlekedik a nagyobb távolság miatt napi egyszer pénteken, szombaton és vasárnap, mely szintén e hét pénteken indul.

Jegyár: egységesen 500,-Ft/fő/nap, kerékpár 200,-Ft/dbEzek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 05:00, kedd | Helyi

Régi(j)óBor Mulatságok 2020 - Mini borfesztivál Esztergomban

A Duna két partján csodálatos szőlő ültetvények vannak Esztergom térségében. Néhány borász, termelő és vendéglátós elhatározta, hogy összehozza, felébreszti ennek a Régiónak régi jó borait, életét.

2020. Augusztus 11. 04:40, kedd | Helyi

Augusztus 20-án ez vár ránk a Fesztiválszigeten!

Frissítették a szervezők az idei Szent István Napi Zenei Fesztivál (augusztus 15-22.) programjait az augusztus 20-i kínálattal.

2020. Augusztus 10. 15:01, hétfő | Helyi

Meglopta leendő munkatársait

Az Esztergomi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt indult büntetőügyben emelt vádat azzal a visszaeső férfival szemben, aki két szobatársától mobiltelefont, laptopot tulajdonított el – közölte az ügyészség.

2020. Augusztus 10. 14:16, hétfő | Helyi

Úgy élvezem én a Palát – VIDEÓ és FOTÓK

A videót és a fotókat Tóth Krisztián készítette és osztotta meg vasárnap.