Városlista
2020. január 27, hétfő - Angelika

Hírek

2019. November 22. 07:18, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

A rendőröket gyalázta és szidta egy visszaeső ittas férfi, rácsok mögé mehet

A rendőröket gyalázta és szidta egy visszaeső ittas férfi, rácsok mögé mehet

Kertvárosi családi veszekedéshez kivonuló rendőröket szidalmazta, becsületsértő, az emberi méltóságukban súlyosan sértő kifejezéssel illette egy ittas férfi.

Az Esztergomi Járási Ügyészség a sértett munkakörének ellátásával összefüggésben elkövetett becsületsértés vétsége miatt indult ügyben nyújtott be vádiratot azzal a budapesti lakóhelyű, ám az elkövetéskor Esztergom-Kertvárosban tartózkodó férfival szemben, aki a vele szemben jogszerűen intézkedő rendőröket gyalázta, szidalmazta – közölte az ügyészség.

Három rendőrjárőr június 30-án járőrözött Esztergomban, ennek során 17 óra 30 perckor megjelentek egy kertvárosi ingatlanban, mert családi veszekedésről kapott bejelentést a rendőrség.

A jogszerű rendőri intézkedés során vádlott élettársával tovább kiabált, a rendőrökkel hangoskodott, őket szidalmazta, ezután a rendőrök a férfit előállították a kapitányságra.

Az ittas állapotban lévő vádlott sérelmezte a munkájukat végző járőrök intézkedését, őket folyamatosan szidalmazta, több alkalommal becsületsértő, az emberi méltóságukban súlyosan sértő kifejezéssel illette.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy amennyiben a visszaeső vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, úgy őt a bíróság 90 nap elzárásra ítélje.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 27. 08:52, hétfő | Helyi

Lebukott egy eltiltott autós és egy körözött férfi

Az esztergomi rendőrök egy 27 éves, a dorogiak pedig egy 42 éves férfit vettek őrizetbe a hétvégén.

2020. Január 27. 05:04, hétfő | Helyi

Várja a jelentkezőket a Dunakanyar hangja tehetségkutató!

Idén már tizenegyedszer keresik a Dunakanyar hangját!

2020. Január 26. 17:56, vasárnap | Helyi

Felvételt hirdet a Váralja Néptáncegyüttes!

Az esztergomi Váralja Néptáncegyüttes felvételt hirdet 10-14, 15-18 és 18-40 évesek számára!

2020. Január 26. 05:01, vasárnap | Helyi

Elképesztő mennyi baleset történt a térségben!

Halálos baleset, teherautók ütköztek személyautókkal, gyalogos gázolás, árokba csúszás – Mindezek az elmúlt egy hétben történtek Esztergomban és a térségben.