Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. November 03. 14:58, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Átadták az esztergomi Suzuki szállót - FOTÓK

Átadták az esztergomi Suzuki szállót - FOTÓK

Az első távolról érkező Suzukis munkavállalók már birtokba vehették modern szobáikat.

Átadták a 126 férőhelyes Suzuki szállót, így mostantól modern és otthonos szobákban biztosít lakhatási lehetőséget a Magyar Suzuki Zrt. a távoli településekről érkező munkavállalói számára. A négyszintes épületben minden emeleten felszerelt konyha és mosókonyha található, a szabadidős kikapcsolódásra pedig a beltéri és kültéri közösségi terek is lehetőséget kínálnak.

Két- és háromágyas szobák, jó felszereltségű, modern, többfunkciós közösségi terek, gyalogosan is kényelmesen elérhető bevásárlási és tömegközlekedési lehetőségek, valamint kedvező elhelyezkedés – mindössze 6 perces sétára a Magyar Suzuki Zrt. esztergomi gyárától. Többek között ezeket kínálja a most átadott 4 szintes, 126 férőhelyes Suzuki szálló a vállalat távoli településekről érkező munkavállalóinak, akiknek nincsen lehetőségük az ingázásra.

A vállalat elkötelezett a saját dolgozói létszámának erősítésében, amelyhez egy, munkaerő-elszállásolás terén komoly tapasztalattal rendelkező partner cég biztosította az egyik legfontosabb toborzási eszközt, a kulturált és igényes szállást. A Magyar Suzuki meggyőződése, hogy közös sikereket csak kipihent és elégedett dolgozókkal lehet elérni. Ezért is kezelte kiemelt feladatként a közelmúltban, hogy a lehetőségekhez mérten otthonos lakókörnyezetet biztosítson azon munkatársak számára, akik olyan távoli településekről érkeznek az esztergomi Suzuki-gyárba dolgozni, ahonnan nem megoldható a mindennapos ingázás. A vállalat számára fontos a munkavállalók elégedettsége: nagy hangsúlyt fektetett a tavalyi évben az üzemi étkező teljes modernizálására, idén októbertől pedig a kollégák napi, ingyenes utaztatásában váltott modern, korszerű buszokra, hogy a munkavállalók még kényelmesebben közlekedhessenek otthonuk és munkahelyük között.

„Folyamatosan keressük és valósítjuk meg a munkavállalói elégedettséget növelő intézkedéseket. Bízom benne, hogy a Suzuki szálló színvonalas körülményei is nagyban befolyásolják majd a távoli lakhellyel rendelkező munkatársaink elkötelezettségét vállalatunk iránt” – hangsúlyozta Dr. Fejesné Gyurján Ildikó, a Magyar Suzuki Zrt. HR-ért, a pénzügyekért és az informatikáért felelős operatív igazgatója a Suzuki szálló átadásán.

Az átadáson Kondor András, a Staff House Zrt. vezérigazgatója kiemelte: „Jelenleg 6.200 munkavállalót szállásolunk el 50 ingatlanban, az ország több területén. Nagy örömünkre szolgál, hogy már a Magyar Suzuki Zrt.-t is Partnereink között tudhatjuk. A beruházás megvalósításához 9 hónap megfeszített munkára, több mint 100 szakemberre és 50.000 munkaórára volt szükség. Boldogok vagyunk, hogy elérkezett ez a pillanat, és felkészülten várjuk, hogy megkezdhessük szolgáltatásunkat a Magyar Suzuki Zrt.-nek ebben az épületben.”

A 126 férőhelyes szállásra már megérkeztek az első lakók, a beköltözés folyamatos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT