Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2019. Október 17. 17:22, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Bedrogozott kamionost fogtak a rendőrök

Bedrogozott kamionost fogtak a rendőrök

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki kábítószer hatása alatt vezette kamionját a minap Dunaalmáson.

A járőrök október 16-án délelőtt TISPOL Truck and Bus fokozott ellenőrzést hajtottak végre Dunaalmáson. A Tatai úton megállítottak egy kamiont vezető 40 éves tatabányai férfit. Az intézkedés során a sofőr idegesen viselkedett, ezért vele szemben kábítószertesztet alkalmaztak, amely pozitív lett - közölte a rendőrség.

A férfi tagadta, hogy kábítószert tart magánál, ezért a rendőrök drogkereső kutyával vizsgálták át a járművet. A kutya jelzése alapján, a fülkéből két sodrott cigaretta került elő.

A rendőrök előállították mintavételre a férfit és ellene kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást, valamint a kábítószergyanús anyagot lefoglalták.

A férfi gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 15:09, csütörtök | Helyi

Megalakult a kistérségi társulás új tanácsa

Megtartotta szerdán alakuló ülését az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatala nagytermében.

2019. November 21. 12:30, csütörtök | Helyi

Újabb állást hirdet a Neuzer-gyár

Az esztergomi telephelyű Neuzer Kerékpárgyár raktárkezelési és szervezési feladatok ellátásában professzionálisan jártas munkatársat keres raktárvezető munkakörbe.

2019. November 21. 10:23, csütörtök | Helyi

Több százan társasoztak Esztergomban – Látványos VIDEÓVAL!

Több mint 700-an társasjátékoztak az idén már 11. alkalommal megrendezett Dobó-kockák társasjáték-napon a Dobó Katalin Gimnáziumban november 16-án Esztergom és térségének legnagyobb őszi családos társasjátékos eseményén.

2019. November 21. 06:41, csütörtök | Helyi

Fényes sikerekkel zárták a versenyszezont a taekwon-dosok

Fényes érmeket szereztek az Esztergomban is működő Pile Taekwon-do szakosztály tanítványai a Makón rendezett Diákolimpián a hétvégén.