Városlista
2022. július 4, hétfő - Ulrik

Hírek

2013. Április 22. 11:20, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Békatalálkozó Új-Hullám módra - FOTÓK

Békatalálkozó Új-Hullám módra - FOTÓK

Ifjú tehetségek, parázs küzdelmek, jó néhány versenyszám, rengeteg néző, óriási szurkolás és sok-sok érem, mindez jellemezte az Új-Hullám SE szombaton rendezett tavaszi Békatalálkozó Úszóversenyét a dorogi uszodában.

Az Új-Hullám SE tavaszi Békatalálkozó Úszóversenyén tíz egyesület több mint 150 versenyzője vett részt. A megmérettetésen képviselte magát a Móri Úszó Egyesület, a Sztár Sport Akadémia, a Lórinc 2000 SE, a Kölyök Úszóklub SE, a Váci SE, a Győri Úszó SE és természetesen a környékből az Esztergomi Triatlon Klub, az ESztergomi UszóKlub és az Esztergomi EK valamint házigazdaként az Új-Hullám SE is.

Az ifjú tehetségek versenyére rengeteg néző volt kíváncsi, akik szinte megállás nélkül buzdították a fiatal versenyzőket. A békatalálkozón rengeteg érem talált gazdára, a házigazda Új-Hullám SE úszói 22 arany, 21 ezüst és 13 bronzérmet szereztek a viadalon.

Esztergomot három csapat is képviselte, az esztergomi úszók és a triatlonosok, illetve esztergomi gyógytestnevelésben résztvevő gyerekek is.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 16:27, szerda | Helyi

Munkatársakat keres a Grand Hotel Esztergom!

A Continental Group cégcsoporthoz tartozó, múlt nyáron nyitó Grand Hotel Esztergom bővülő csapatába kollégákat keresünk szállodai recepciós és animátor pozíciókba!

2022. Június 27. 14:24, hétfő | Helyi

JOGSEGÉLY PSZICHIÁTRIAI JOGSÉRTÉSEK ESETÉN