Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2021. Február 23. 09:33, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Bemutatkozik a sportos Vitéz János Katolikus Iskola - VIDEÓ

Bemutatkozik a sportos Vitéz János Katolikus Iskola - VIDEÓ

A héten 3 videóban és 3 témakörben mutatkozik be a Vitéz János Katolikus Iskola. Az első videó a sportról szól.

„A Vitéz János Katolikus Iskolában fontos feladatnak tartjuk a test és a lélek nevelését is. Testnevelő tanáraink a hagyományos órák keretében is törekednek a mozgás örömére nevelni a gyermekeket.
Iskolánk különlegessége, hogy a kézilabda, labdarúgás, vívás, úszás és vízilabda sportágakat a testnevelők mellett sportegyesületekben dolgozó szakemberek segítségével oktatjuk. Így szabadon választható sportkörként folytatható mindegyik sport, akár egyesületi keretek között, versenyzőként is. A mozgáskultúra fejlesztéséhez nálunk hozzátartozik a tánctanítás. Alsó tagozatban német nemzetiségi táncot tanulnak diákjaink. Az érdeklődő felsősöket, pedig szeretettel várja a zumba edzés is. További információ: http://vitezjanos.hu/" – olvasható a bemutatkozóban.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.