Városlista
2020. április 5, vasárnap - Vince

Hírek

2020. Február 18. 05:00, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Családi vitát próbáltak ökölharccal rendezni

Családi vitát próbáltak ökölharccal rendezni

Vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság miatt két férfi ellen, akik egy dorogi üzlet előtt verekedtek össze.

A két férfi között egy korábbi családi kapcsolatból adódóan feszült viszony alakult ki. Emiatt 2019. október 22-én 19 óra 13 perc körül ittas állapotban összetalálkoztak egy dorogi üzletben, itt vitáztak egymással. A szóváltás közben a két vádlott kilépett az áruház ajtaján, majd a bejárat előtt az egyik férfi két kézzel előbb meglökte a másikat, majd jobb kézzel és ököllel egy-egy alkalommal arcon ütötte. Ezután a másodrendű vádlott a földre rántotta az elsőrendűt, majd mindketten kölcsönösen ököllel ütötték egymást, a földön birkózva egymást igyekeztek leszorítani, hol az egyikük volt felül, hol a másikuk – közölte közleményében az ügyészség.

A másodrendű vádlott barátnője igyekezett szétválasztani a földön verekedőket, akik végül az áruház biztonsági őrének felszólítására hagytak fel az erőszakos magatartásukkal.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a két férfit tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje.Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 05. 05:01, vasárnap | Helyi

Ingyenes jogi segítségnyújtás a munka világában országszerte

2019.05.02-étől a korábbi sikeres megvalósítást követően ismét útjára indult a JOGpontok projektek, a teljesen ingyenes és anonim jogi segítségnyújtás (GINOP-5.3.3-18-as konstrukció).

2020. Április 05. 05:00, vasárnap | Helyi

Kémiatanárok elismeréséért írt ki pályázatot a Richter Gedeon Alapítvány

Általános, közép- és szakközépiskolai, valamint szakgimnáziumi tanárok részére ír ki pályázatot a Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémiaoktatásért kuratóriuma.

2020. Április 04. 18:21, szombat | Helyi

Újabb tűz - Dorogra is siettek a tűzoltók

Sufni égett Dorog külterületén szombaton délután. A tűzoltók három vízsugárral eloltották a lángokat.

2020. Április 04. 16:16, szombat | Helyi

Újabb tűzesethez siettek a tűzoltók - FOTÓK

Istálló égett Tokodon. Az egységek három vízsugárral eloltották a lángokat.