Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2019. Október 21. 07:03, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/Fotó: police.hu

Egy rakás ittas vezetőt kaptak el a rendőrök

Egy rakás ittas vezetőt kaptak el a rendőrök

Az egyenruhások tizenhárom személyt fogtak el és hat főt állítottak elő vasárnap. A járőrök nyolc ittas járművezetővel szemben intézkedtek a megyében.

Az elmúlt 24 órában nyolc ittas járművezetőt szűrtek ki megyénk rendőrei a forgalomból. Az Esztergomi, a Kisbéri, az Oroszlányi, a Tatai, valamint a Tatabányai Rendőrkapitányság egyenruhásai egyaránt intézkedtek olyan sofőrrel, aki a vezetést megelőzően szeszes italt fogyasztott.

„Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az alkoholfogyasztás kiemelt baleseti kockázatot jelent. A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a vezetési képességekre már a legminimálisabb alkoholfogyasztás is negatív hatással van. Kérjük, hogy ne fogyasszanak alkoholt, mielőtt volán mögé ülnek! Fontos továbbá kiemelni, hogy a balesetek megelőzéséért elsősorban maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva közlekednek” – hangsúlyozták az esetek kapcsán az egyenruhások.

Címkék: alkohol, ittas, rendőr, vezetés

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 15:09, csütörtök | Helyi

Megalakult a kistérségi társulás új tanácsa

Megtartotta szerdán alakuló ülését az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatala nagytermében.

2019. November 21. 12:30, csütörtök | Helyi

Újabb állást hirdet a Neuzer-gyár

Az esztergomi telephelyű Neuzer Kerékpárgyár raktárkezelési és szervezési feladatok ellátásában professzionálisan jártas munkatársat keres raktárvezető munkakörbe.

2019. November 21. 10:23, csütörtök | Helyi

Több százan társasoztak Esztergomban – Látványos VIDEÓVAL!

Több mint 700-an társasjátékoztak az idén már 11. alkalommal megrendezett Dobó-kockák társasjáték-napon a Dobó Katalin Gimnáziumban november 16-án Esztergom és térségének legnagyobb őszi családos társasjátékos eseményén.

2019. November 21. 06:41, csütörtök | Helyi

Fényes sikerekkel zárták a versenyszezont a taekwon-dosok

Fényes érmeket szereztek az Esztergomban is működő Pile Taekwon-do szakosztály tanítványai a Makón rendezett Diákolimpián a hétvégén.