Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. November 18. 06:13, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Éjszaka besurrant és telefont lopott

Éjszaka besurrant és telefont lopott

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a 47 éves férfi ellen, aki gyanú szerint egy esztergomi lakásból lopott el egy mobiltelefont. Dorogon pedig kihallhattak egy férfit, aki egy talált telefont adott el.

Lopás vétség elkövetése miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság egy 47 éves férfi ellen. A gyanú szerint O. Ferenc 2020. július 26-án éjszaka bement egy esztergomi lakásba, és onnan ellopott egy mobiltelefont. A sértett, amint észrevette a lopást, értesítette a rendőrséget. A rendőrök még aznap azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt – közölte a rendőrség.

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Talált telefon Dorogon

A dorogi nyomozók pedig gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki magával vitt egy talált mobiltelefont, majd azt eladta.

Jogtalan elsajátítás vétség elkövetése miatt folytat eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 22 éves férfi ellen. A gyanú szerint H.M. 2020 szeptemberében talált egy mobiltelefont, amit magával vitt, majd később eladott. A férfit 2020. november 17-én hallgatták ki gyanúsítottként a dorogi nyomozók. H.M. beismerte a bűncselekmény elkövetését – tette hozzá a rendőrség.

Címkék: lopás, mobil, rendőr, telefon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT