Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. December 03. 07:43, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Elfogták a szállodák női rémét

Elfogták a szállodák női rémét

Húsz rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsít az Esztergomi Rendőrkapitányság egy 41 éves nőt, aki álnéven jelentkezett be szállodákba, majd onnan fizetés nélkül távozott.

Valótlan adatokkal jelentkezett be szállodákba országszerte a 41 éves S. Dóra. A nő fiával együtt jelent meg a hotelekben, ahol álnéven bejelentkezett, majd fizetés nélkül távozott onnan. Előfordult, hogy a recepción dolgozóknak feltűnt az adatok valótlansága és fizetésre szólították fel a nőt, de ennek ő nem tett eleget - közölte a rendőrség.

Az esetek többségében azonban eltöltött pár napot a szállodában, majd fizetés nélkül távozott onnan. Az egész ország területéről összesen tíz hasonló bűncselekményről érkezett bejelentés, köztük egy esztergomi szállodából is, ahol a nő gyermekével kilenc napot töltött el, majd elhagyta a hotelt anélkül, hogy a számlát kiegyenlítette volna. Az esztergomi nyomozók december 2-án hallgatták ki gyanúsítottként S. Dórát.

A budapesti nő ellen nyolc rendbeli csalás bűntett, két rendbeli csalás bűntett kísérlet és tíz rendbeli hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt indult büntetőeljárás. Emellett vizsgálják, hogy a nő követett-e el további, hasonló jellegű bűncselekményeket. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Kapcsolódó cikk:

Letartóztatták az esztergomi szállodát is átverő nőt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT