Városlista
2021. május 7, péntek - Gizella

Hírek

2020. December 17. 11:10, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Elloptak egy lopott laptopot egy dohánybolti betörőtől

Elloptak egy lopott laptopot egy dohánybolti betörőtől

Az egyik tettes műszaki cikkeket és laptopot lopott egy esztergomi szállón lakó férfitól, majd később betört egy dohányboltba. A lopott laptopot egy másik férfi ellopta, aki azt eladta az orgazdának.

A kecskeméti férfi december 12-én 20 óra körül egy esztergomi szállón bemenet az egyik lakó szobájába és onnan különböző műszaki cikkeket, valamint laptopot lopott el – közölte rendőrség.

Kifejtve, hogy a zsákmányt később a saját szobájába vitte és az ágyneműtartóba rejtette. A tettestől az este folyamán ismeretlen személy a laptopot ellopta. K. Patrik másnap hajnalban Kecskemétre akart utazni, ezért hajnalban a vasútállomásra indult. Útközben egy dohányboltra lett figyelmes, annak kerítésen átmászott és a bolt ajtaját berúgta. Az üzletben talált pénzzel együtt sietősen távozott. A pénzből még ezen a napon Budapesten és Kecskeméten vásárolt.

A feljelentést követően az esztergomi rendőrök megállapították, hogy a laptopot a szintén szállón lakó 26 éves szamosszegi férfi lopta el a kecskeméti tettestől. A nyomozók azt is megállapították, hogy a műszaki cikket egy 31 éves tunyogmatolcsi férfi vette meg áron alul, aki szintén az egyik esztergomi szállón lakott. Az esztergomi nyomozók mind a három férfit gyanúsítottként kihallgatták. A kecskeméti és a szamosszegi lakosok ellen lopás, a tunyogmatolcsi lakos ellen orgazdaság miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók laptopot lefoglalták – tették hozzá.

Címkék: betörés, elfogás, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 07. 09:21, péntek | Helyi

Boldog Gizellára, Szent István király feleségére emlékezünk Esztergomban

A koronavírus-járvány előtti időkben ezen a napon, Gizella napján tartotta ünnepi megemlékezését Gizella királyné emléktáblájánál az esztergomi Német Nemzetiségi Önkormányzat és Esztergom Város Önkormányzata.

2021. Május 07. 07:27, péntek | Helyi

Pénteken, szombaton és vasárnap Itt a Magyar Róma! címmel történelmi séták indulnak Esztergomban

Május 1 és október 30 között hétvégenként pénteken, szombaton és vasárnap délelőtt a Vízivárost és a Várhegyet, szombaton és vasárnap délutánonként pedig a Szent Tamás-hegyet és történetét ismerhetik meg a résztvevők.

2021. Május 06. 22:44, csütörtök | Helyi

A szerdai gördeszkás eset margójára

Nagy port vert fel tegnap egy deszkás fiatalokról szóló Facebook bejegyzés az Esztergom csoportban.

2021. Május 06. 12:11, csütörtök | Helyi

Itt a „Magyar Róma!” címmel, két útvonalon indítja újra várostörténeti sétáit a Cathedralis Tours

Május 1 és október 30 között hétvégenként pénteken, szombaton és vasárnap délelőtt a Vízivárost és a Várhegyet, szombaton és vasárnap délutánonként pedig a Szent Tamás-hegyet és történetét ismerhetik meg a résztvevők.